anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 13 ani si 3 luni...Stiu ca este prea devereme sa ma preocupe marimea penisului meu.Stiu ca toata lumea spune ca, noi cei care apelam suntem obsedati...insa nu este asa.Marimea penisului meu normal este de 4 cm iar in erectie de 8.5cm.Este normal? De fiecare data cand colegii mei ajung la disctutiile astea incerc sa ma feresc de ei.Sunt un copil nu prea avansat si inca nu mi-ai dat si mie "Padurile". Va rog frumos sa imi spuneti doar parerea nu critici de genul"La varsta ta nu stiu ce."Scurt si la obiect e normal sau nu.Va multumesc

Răspuns Câştigător
| stoenica2_9310 a răspuns:

Ar trebui sa fie de cam 5 cm dar e bine funda pls big grinwinking

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este normal penisul. Atat, fiindca orice ai zice, mintea ta are ceva probleme.

| Candice a răspuns:

La varsta asta cresti. E normal sa te preocupe daca gasesti ceva in neregula la tine fata de ceilalti. Stai linistit, o sa vina si vremea ta. Peste un an 2 nu te vei mai recunoaste

| Hollywood a răspuns:

Du-te la ginecolog laughing, am glm, sau ma rog. ai 13 ani... mai ai destul timp, sa il vezi cum creste big grin

| colin16 a răspuns:

Da e normal, la fiecare cand ii vine randul. O sa te dezvolti si tu stali linistit fiecare la randul lor oh go on

| GIGN a răspuns:

Am fost la doctor si nu am probleme doctorul mi-a spus "Poti sa te mariti d-acum " insa ma cam feresc de colegii mei in vestiar ca eu joc handbal... Dupa meci facem dus si stau cu spatele la ei pentru a ma feri de ei

| CelMaiCosmin a răspuns:

Nu prea e normal... Vorbeste cu parintii despre asta, mergi la medic poate ai vreo problema :*