| Sandu3333 a întrebat:

Am 13 ani si am o problema destul de naspa. Am o fata in clasa cu care ma inteleg foarte bine, arata bine, e glumeata. Buun, ea e cu un prostanac sa-i zic asa. Il bat toti (eu il las ca e vai de el), nu riposteaza, se joaca 24/24. Uneori o respinge, dar ea sta cu el. Nici nu o iubeste cu adevarat, sta cu ea doar pentru ca toti vor sa stea cu el. Ma rog, diriga m-a pus cu fata asta in banca si m-am mai apropiat de ea. Radem, glumim, vorbim si ne int. bine. Acum, intrebarea mea este: Cum pot sa-l despart pe asta de ea? Nu pot sta fara ea, ii simt lipsa. Vreau sa fie doar a mea. Eu o iubesc adev. Va rog sfaturi, sunt foarte trist si o vreau. Inca ceva, daca n-ar fi cu baiatul asta poate ca as fi cu ea. Adica am simtit asa o conexiune intre noi. Sfaturi va rog.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai baiete, aveti doar 13 ani, sunteti micuti sa vrei ceva sa fie al tau, ca doar nu-i papusa sau masinuta.
Fiecare are dreptul sa stea cu cine vrea si sa faca ce vrea.
Daca fata asta nu te place atat de mult, cum il place pe baiatul ala pe care tu nu-l suferi si-l consideri prostanac, este chiar problema ta, dar de impus unei fete sa te placa, nu ai cum sa-i impui.
Cand vei creste, vei inteleg ca oamenii nu sunt ca papusile, sa le pui sa faca ce vrei tu!

Răspuns utilizator avertizat
| Ely1234567 a răspuns:

Spune-i ce simți pentru ea

| Sandu3333 explică:

Vor sa stea cu ea* ma scuzati

| PeMihai a răspuns:

Nu stiu cum sa te ajut am si eu o problema similara. Dar foarte similara. Zici ca tu esti eu dintr-o alta dimensiune. Povestea mea e cam aceeasi, numai ca fata inca n-o ajuns cu prostul care se da la ea dar s-ar putea

| mariananghelescu2001 a răspuns:

Ei bine se pare ca el e mai special ca tine si ceilalti din clasa ta. in fiecare clasa exista un baiat timid de care se iau toti retarzii ca se cred mari si tari iar el tace si inghite fiindca nu se coboara la mintea lor. copiii de genul sunt sensibili, inteligenti, tacuti, si fetelor le place asta. o proasta o sa stea cu prosti, cei care se iau de el ca sa se dea mari smecheri, o fata speciala o sa stea cu un baiat special, cel care vede dincolo de comportamentele astea si nu simte nevoia sa isi arate superioritatea prin a bate pe unul mai slab fara nicio forma de motiv