| Tarinus989 a întrebat:

Am 13 ani si am penisul curbat in jos, cer sa precizez ca ma masturbez de 2 ori pe zi dar am si momente cand nu ma masturbez 2 saptamani, poate cineva sa imi spuna ce s-a întâmplat, ar exista vreun tratament(gen sa tin penisul in sus in chiloti sau ceva)? Imi e frica sa merg la medic.Va rog seriozitate!

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca in jur de minim 8 din 10 barbati au penisul mai mult sau mai putin incovoiat/curbat. De asemenea este constatat si faptul ca penisul dupa ce intra in erectie, doar in foarte rare cazuri este perfect drept ca o sulita indreptata perfect inainte. In majoritatea cazurilor penisul este orientat (indreptai) in cele mai
diverse directii posibile : in sus, in jos, spre stanga sau dreapta, sau in orice alta directie ''intermediara''. big grin Atat forma cat si aspectul penisului este de natura anatomica si din acest motiv NU se poate modifica ori ce ai face si oricat ai incerca. Multa sanatate!

| doctorandus a răspuns:

Majoritatea barbatilor au penisul un pic curbat.

Daca este prea curbat, incat iti este imposibil sa intretii relatii sexuale, ar fi cazul sa intrebi un medic.

De asemenea, in general asta nu are nicio legatura cu masturbarea. Cauzele bolii Peyronie sunt necunoscute.

| doctorandus a răspuns:

Daca cineva-ti zice ca e de la masturbare poti sa bagi mana-n foc ca e escroc medical sau bolnav psihic.

| Emilian65 a răspuns:

Lasa penisul sa stea cum vrea daca nu te incomodeaza prea tare.

| Sofer a răspuns:

Mulți bărbați îl au curbat puțin. Nu trebuie sa te îngrijorezi.