"Ce aiurelii cu uni copii, copile tu esti copil nu intelegi eu la ani tai imi masuram inteligenta pe internet nu scula"
Si nu iti dadea cu minus?
Si ca sa raspund si la intrebare: Un asemenea tabel nu exista din pacate pentru ca dimensiunile variaza foarte mult de la o persoana la alta.Insa la 13 ani, 15 cm este ok.Probabil nu va mai creste foarte mult in anii ce vor venii, dar este foarte bine si te poti considera multumit ( chiar bine dotat). Bafta
Ce aiurelii cu uni copii, copile tu esti copil nu intelegi eu la ani tai imi masuram inteligenta pe internet nu scula
Eu unul nu imi masor nimica, dar problema nu e la cel care isi masaora scula, ci la cel care vede o problema ca cineva isi masoara scula.Nu inteleg ce e gresit sa iti masori scula si sa itnrebi pe net. Asta e problema la noi la romani ca natie. Ca parca lumea nu intelege ca suntem oameni si suntem diferiti. Fiecare face ce vrea si traieste cum vrea. Ce te deranjeaza asa de mult ca omul isi masoara scula? Parca te-a pus pe tine sa ti de ea ca sa stea dreapta.
"Ce aiurelii cu uni copii, copile tu esti copil nu intelegi eu la ani tai imi masuram inteligenta pe internet nu scula"
Si nu iti dadea cu minus?
Si ca sa raspund si la intrebare: Un asemenea tabel nu exista din pacate pentru ca dimensiunile variaza foarte mult de la o persoana la alta.Insa la 13 ani, 15 cm este ok.Probabil nu va mai creste foarte mult in anii ce vor venii, dar este foarte bine si te poti considera multumit ( chiar bine dotat). Bafta
Purecule cand o sa am nevoie de cearta jigniri o sa te scot din ignor, eu nu team jignit inca
Adrian223322 întreabă: