Baiete, masturbarea nu este sex si sculatul cucului nu inseamna ca vrei sa faci sex.
Sexul se mananca mai tarziu in viata, dupa 18 ani, cand esti barbat si poti avea sex cu femeie.
Acum este varsta cand organele tale sexuale se dezvolta, cand cuculetul incepe sa creasca, cand incepe sa produca sperma, de aceea este binesa inveti sa-l speli zilnic cu apa calda si sapun, in special dupa ce te masturbezi, fiindca sperma se intareste pe cuc dar si pe haine, iritand cucul si facandu-l sa miroasa insuportabil.
Sperma se produce in 10 zile si daca stai toata ziua cu mana pe cuc si-l freci il vei rani si vei iesi cu sange. Deci masturbarea se poate face cu moderatie de 2-3 ori pe saptamana, nu mai des.
Eu fac o labă pe zi
Și în plus simt ca vreau să fac sex mintea mea e doar acolo
La 13 anisori nici nu ai avea cu ce sa faci sex, ca un cuc mic si sculat nu poate duce o partida de sex...
Ia-o usor si moderat cu frecatul cucului, ca ajunge o obsesie si nu este sanatos sa o faci zinic.
Una seara una dimineața așa fac
Era mai demult un banc:
----
Întrebare la radio Erevan: „se poate face dragosta în patru labe?"
Răspunsul redacției: „desigur, două dimineața și două seara "!
Nu este rău să te masturbezi, și eu am început să o fac prima oara la 12 ani.
Ideea este sa nu îți faci un obicei din a te masturba.
Având în vedere că ai doar 13 ani s-ar putea sa te masturbezi mult timp de aici in colo dar îți dau un sfat, apucate de sport, citește o carte, vezi un film, plimbate, încearcă să-ți controlezi mintea și nu te gândi doar la sex.
beausingurlamasamea întreabă: