| andreibaros a întrebat:

Salut am 13 ani si i-am zis unei fete ca imi place de ea oe mess. am folosit eu pe acolo niste expresii frumoase etc. etc. ea a zis ca nu ii place de nimeni deocamdata si ar vrea totusi sa ramanem prieteni. eu i-am zis ca si acum mie tot imi place de ea si chiar vreau sa ma pun cu ea. ziceti-mi si mie acum ce sa ii mai spun cum sa o mai fac chestii nu stiu. o formulare pentru. ai spune ca o iubesc stiti? va rog eu mult dau funda

P. S.: pe 4 decembrie se face o petrecere la un club si vin si eu si ea si o s-o invit la dans. va rog imi dati niste idei pentru a vorbi cu ea atunci sau sa ii zic ca o plac? funda va rog eu mult sunt disperatsad

Răspuns Câştigător
| Tuitiiii a răspuns:

Buna! O metoda mai buna pentru '' te iubesc'', decat ''te iubesc '' in sine nu exista! nu incerca sa o iei pe ocolis! spune-i in fata, si spune-i ca ti-ai dori sa fiti impreuna, iar daca ea spune acelasi lucru, spune-i sa iti dea o sansa, si invit`o la petrecerea aia, sau la dans daca o vezi acolo :-s. si vezi cum te intelegi cu Dj`u sa puna un vals, atunci o iei frumos si ii soptesti la urechie complimente gen :'' imi plac ochii tai '' OBS! nu incerca totul din prima! nu ii spune chestii deja spuse! gen ''ochii tai ca doua margele bla bla bla '' sunt fumate! de pe vremea lui bunica! vino cu ceva nou! bafta multa!

1 răspuns:
| Sava30 a răspuns:

Incearca sa ii fi cel mai bun prieten, sa vorbesti cu ea, nu fi timid.
O sa vezi ca va capata foarte multa incredere in tine.