Nu rade nimeni de tine. si eu eram la fel cand eram mai mic timid si rusinos dar nu trebuie sa fii mereu asa ca o sa ai de pierdut...trebuie sa iti faci putin curaj.pana la urma ce ai de pierdut daca o intrebi? Nu astepta sa vina sa te intrebe ea.multe fete asteapta sa vina ei nu sa se duca ele sa ii intrebe... Fao si tu sa inteleaga ca iti place de ea. fai cu ochiul, vorbestei altfel...intelegi tu. duo undeva unde nu se uita nimeni la voi si fai propunerea asta... daca ar vrea sa fiti impreuna
Buna, nimeni nu rade de tine, stai linistit...esti baiat, deci trebuie sa fi curajos, lasa timidiatatea deoparte, poate si ea te place, dar e timida, sau poate ca astepata un semn din partea ta, succes.
Pune-i intrebarea, nu te gandi la rusine, ai sentimente frumoase. Poate te place si ea si asteapta sa faci tu primul pas...Succes!
Frate am tot 13 ani.am trecut prin aceasta problema... daca ai vreo banuiala ca te place. nu ezita zii in fata. iti va zice nu...care-i problema? de ce sa iti fie rusine? eeeee...
Nu trebuie sa iti fie rusine.Invit-o in parc la o plimbare si intreab-o daca vrea sa fie cu tine.Si inca ceva.Sai linistit.Nimeni nu rade de tine.
Salut alex...am trecut si eu prin partea asta a vieti...nu are de ce sa iti fie rusine daca chiar iti este rusine iesi mai mult cu ea pe afara...stai mai mult pe langa ea
si cand prinzi momentul potrivit spune-i uite te plac si imi doresc sa fiu cu tine te iubesc etc...afli tu mai departe...aceste cu vinte trebuie sa vina din inima... daca vrei sa mai vb haide pe mess la id angelopatrik
Uhuuu a mers :X am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si mi-a zis ca da am fost cu niste prieteni la o piza si i-am zis sa mergem pana afara doar noi doi si am intrebat-o si mi-a raspuns ca vrea sa fie cu mine :X ba da tare prost am fost ca nu am intrebat-o mai devreme