| silviu3 a întrebat:

Salut am 13 ani si imi place o fata dar nu stiu cum sa ii spun eu sunt cam timid de felul meu ce sa fac?

6 răspunsuri:
| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Na`m sa-ti spun aceeasi replica pe care o pun toti ''ca la 13 ani.si asa'', eu pot spune fiindca sunt fata si stiu cam ce miar place.hee hee...mai bine ai incerca sa o inviti la un suc, sau la un film si spune-i cateva chestii pe care crezi ca ia`r placea si dupa intalnire sa o conduci acasa si la sfarsit sa incerci sa-i dai un sarutwinking...nu stiu daca iti este de folos raspunsul meu, dar merita sa incerciwinking.

| justforyou a răspuns:

...sinceritatea, blandetea, calmitatea, atentia sunt lucruri esentiale pentru a o face sa te asculte, daca iti este greu sa vb cu ea fata in fata, da-i un biletel, sau trimitei un mesaj.

| LoVeLy_3874 a răspuns:

Eu sunt fata si sunt timida la fel ca tine...si mie imi plc de un baiat.si am facut rost de id lui si i-am spus pe mess pentru ca in fata nu as putea.incearca sa faci rost de id ei sa ii spui pe mess.

| johnny_1840 a răspuns:

Ma pustulika nu stiu ce sa zic da eu cand eram de varsta ta nu ratam nici o fata le putzuluiam pe toate, acum e mai greu pentru voi odata cu aparitia netului si jocurilor gen counter si nfs pentru ca va rapeste adevarata copilarie si joaca de afara cu multe fete intelegi? du-te la ea si cere-i prietenia sau cum faceti voi acum generatia asta de sacrificiu nu stiu cum procedati voi, sau ia legatura cu prietenele ei si intreaba-le ce-i place etc etc si surprinde-o cu ceva placut!

| TheMihutz a răspuns:

Bai omule ai pus 3 intrebari asemanatoare. tu nu ti-ai dat seama ca e o intrebare "cretina"? d-aia nu-ti raspunde nimeni!

| latexcap93 a răspuns:

Hai sa te invete tata cum se face. Te duci la ea si ii zici "fha te scot la o samantza? ". ea o sa accepte frumos. Tu, sa pari baiat finutz ii cumperi si un suc la 2winking. Apoi o urci la tine cu pretextu ca trebuie sa scoti cainele si pac o arunci pe pat si sari cu ciocanu pneumatic pe ea. Pe urma ea de bunavoie o sa se urce pe el tongue.