Na`m sa-ti spun aceeasi replica pe care o pun toti ''ca la 13 ani.si asa'', eu pot spune fiindca sunt fata si stiu cam ce miar place....mai bine ai incerca sa o inviti la un suc, sau la un film si spune-i cateva chestii pe care crezi ca ia`r placea si dupa intalnire sa o conduci acasa si la sfarsit sa incerci sa-i dai un sarut...nu stiu daca iti este de folos raspunsul meu, dar merita sa incerci.
...sinceritatea, blandetea, calmitatea, atentia sunt lucruri esentiale pentru a o face sa te asculte, daca iti este greu sa vb cu ea fata in fata, da-i un biletel, sau trimitei un mesaj.
Eu sunt fata si sunt timida la fel ca tine...si mie imi plc de un baiat.si am facut rost de id lui si i-am spus pe mess pentru ca in fata nu as putea.incearca sa faci rost de id ei sa ii spui pe mess.
Ma pustulika nu stiu ce sa zic da eu cand eram de varsta ta nu ratam nici o fata le putzuluiam pe toate, acum e mai greu pentru voi odata cu aparitia netului si jocurilor gen counter si nfs pentru ca va rapeste adevarata copilarie si joaca de afara cu multe fete intelegi? du-te la ea si cere-i prietenia sau cum faceti voi acum generatia asta de sacrificiu nu stiu cum procedati voi, sau ia legatura cu prietenele ei si intreaba-le ce-i place etc etc si surprinde-o cu ceva placut!
Bai omule ai pus 3 intrebari asemanatoare. tu nu ti-ai dat seama ca e o intrebare "cretina"? d-aia nu-ti raspunde nimeni!
Hai sa te invete tata cum se face. Te duci la ea si ii zici "fha te scot la o samantza? ". ea o sa accepte frumos. Tu, sa pari baiat finutz ii cumperi si un suc la 2. Apoi o urci la tine cu pretextu ca trebuie sa scoti cainele si pac o arunci pe pat si sari cu ciocanu pneumatic pe ea. Pe urma ea de bunavoie o sa se urce pe el .
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: