El trebuie sa-ti bage tie limbutza in gura nu tu lui stai calma cand iti baga limba in gura o atingi cu a ta usor si tandru succes vine de la sine
Nu te ingrijora. Noi, fetele, trecem la un moment dat prin asta. Pur si simplu stai relaxata, uita`te adanc in ochii lui. Se va intampla cand te astepti mai putin si nici nu iti vei da seama cand a trecut. Nu ai timp sa reactionezi
Stai linistita. Nu e nevoie sa stii nimic. Succes ~
Heei.linisteste-te.asa eram si eu.o doamne ce ma fac nu stiu sa sarut cu limba.nu s-a nascut nimeni invatat, nici macar prietenul tau.sa.ti explic eu cum am invatat.
eram la prietenul meu si ne sarutam (normal). dupa mi-a bagat limba in gura si dupa o secunda a scos-o si a zis.Sa inteleg ca esti noua in asta?. si eu Da (era sa intru in pamant de rusine, credeam ca o sa se desp. de mine). si el a spus Ma bucur ca sunt primul cu care te saruti french.Ia-te dupa mine. si am inceput sa ne sarutam french.a fost super.:X.nu are de ce sa-ti fie frica.o sa ai emotii pentru. ca e firesc dar o sa-ti treaca. funda?
Hey salut!
Sarutul nu este ceva care-l inveti ca pe-o poezie sa zici\ faci cat mai bine pe placul cuiva.
Daca te iubeste si el va aprecia faptul ca incerci asta si va veti indruma unul pe altul. Daca te iubeste n-o sa-i pese cum saruti.
De asta se numeste si prietenul tau, sa va invatati unul pe altul impreuna (bine bine la varsta ta n-ar trebui sa stii so so multe )
Ma rog in fine, o sa inveti cu el asa e cel mai bine.
Totul vine de la sine, vei sti la momentul potrivit