| AlexI99 a întrebat:

Am 13 ani si-mi place de o fata de la o alta scoala de la mine din oras, am fost prieten cu ea doar ca ea s-a mutat la o alta scoala si nu ne-am prea vazut. Vorbeam impreuna si mai radeam impreuna, as vrea sa vorbesc cu ea sa-i cer insta si sa o scot la un date. Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? Sunt destul de timid si chiar imi place de ea. Ma imbrac bine, ma parfumez, imi aranjez parul, fac sport... Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi cum sa vorbesc cu ea (eu fiind mai timid asa) si cum as putea scoate la un date. Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Da-i un mesaj pe Facebook si intreaab-o ce mai face, ca n-ai vazut-o de mult timp. Vorbeste putin cu ea si spune-i sa iasa cu tine, sa mai vorbiti.
Nu gandi prea mult, pe la 13 ani fetele nu au cine stie ce criterii. Daca arati ok si vorbesti cu ea ar trebui sa fie ok si sa vrea sa fiti impreuna.

Mai uita-te la ce am scris pe aici daca vrei cateva sfaturi. Dar nu te chinui prea mult.

https://www.tpu.ro/......o-tipa-de/

2 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai vorbeste cu ea, da-i mesaj, chiar acum. Dupa o sa vina de la sine restul conversatiei.

| AlexI99 explică (pentru LoveSleep):

Da, merci mult. Bft!