Copii de 11 -12 ani au prieteni, nu iubite/iubiti, ca iubeala se manaca mai tarziu cu sex, ori al 11-12 ani nu ai cu ce face sex, a sa ca, ma asteptam ca la 13 ani sa stii diferenta si sa intelegi ca este doar o joaca intre copilasi, eventula un sentiment de simpatie, nu de iubire.
Daca vrei si tu sa ai prietena si crezi ca fiind grasut este o pierdica sa fii placut de fete, te sfatuiesc sa te apuci serios de un sport si sa reduci portiile de mancare, ajungand un pusti subtire, inalt si dragut, cautat de fete.
Cat privesc cosurile de pe fata, spalat de 2-3 ori pe zi cu apa calda si sapun si seara, pus 1 picatura de ulei de arbore de ceai (tea tree oil) pe fiecare cos si dispar.
Multumesc, legat de cosuri, am creme foarte multe, dar oricum, mersi
Nu pune creme pe cos, ca-l infunzi si se inflameaza mai rau, pune chestii care functioneaza cu adevarat, precum banalul ulei de arbore de ceai.
Al dracu viitor ce ne paste.Bine dracu ca nu a avut vreo 5 prieteni inainte.E ciudat totusi, vad ca din ce in ce trece anul, asa scade si varsta pentru relatie.Cine stie, poate prin 2030 vedem puradei de 5-6 ani care intreaba cum sa sarute.
Si ce daca eu 11 12 si tu 13? O spui de parca ai au 11 12 si tu 16. eu am 12 ani si tin sa spun ca nu am iubit.
lovenonylove întreabă:
Mklj90 întreabă: