Uite iti dau un site unde poti vedea ce sa faci pozitia cum sa te uiti...http://www.220.ro/documentare/Cum-Sa-Saruti/hpV2PMjjOl/ sau scrie pe google cum sa saruti si iti apare un videoclip cu o fata care se uita la tine da-i pe ea si o sa vezi ce trebuie sa faci funda? please please
De unde stii ca ea stie sa sarute? Nimeni nu s-a nascut invatat, nu trebuie sa rada sau sa te paraseasca ca nu stii sa saruti, si e imposibil sa nu fi vazut un film in care doua persoane se sarutau, nu exista manuale care sa te invete sa saruti lasa-te dus de val,tehnica sarutului vine de la sine, totul e sa te dai dupa ea, si fara sa-ti fie frica...toti am fost in aceeasi situatie...lasati buzele usoare si umede, nu trebuie sa fi expert. Bafta
Apropo scrie www.220.ro daca mai vrei sa afli ceva si scrie intr-un colt cum sa saruti...acolo gasesti tot ce vrei
Asteapta sa ajungi la virsta care iti va permite sa ai curaj, in ziua respectiva vei sti singur cum sa procedezi
Iti zic eu. Deci cand saruti, imbratisezi fata, uniti buzele si iti rotesti capul, ori la dreapta ori la stanga, si vezi sa fie cam 4-5 secunde.A si inca ceva, CURAJ Funda?
Buna ADD la mess boanca. Vlad@yahoo.com si iti voi dq eu mai multe moduri.NUMI TREBE FUNDA!
Dar ptietena ta cati ani are(adic ama refer daca a mai avut vreun iubit?) daca nu a avut nu are nici ea de unde sa stie cum e sa te saruti si nu te-ai face de ras