| Sandu3333 a întrebat:

Am 13 ani si penisul de 8-9cm sculat. Cum il fac sa creasca fara sa astept?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, nici daca tragi de el tot timpul, nu creste mai repede sau mai mult, decat este el programat genetic!
Penisul creste hormonal in functie de mostenirea genetica de la tatal tau, pana la varsta de 16 ani, cand isi inceteaza cresterea, chiar daca tu mai poti creste in inaltime, pana la 20 de ani.
La anisorii tai, folosesti cucul doar pentru facut pipici, nefiind vreo graba, pentru atata lucru.

| corbulalbrosu a răspuns:

Dezvoltarea penisului se termina in majoritatea cazurilor in jurul varstei de 16-17 ani. Cea mai importanta crestere in lungime a penisului se produce in perioada in timpul pubertatii, adica in perioada de varsta cuprinsa intre 11- 16 ani. Asa ca in cazul tau in acest moment nu trebuie sa existe niciun motiv de ingrijorare in privinta marimii actuale a penisului tau. Va creste si se va dezvolta d.t.p.d.v. in urmatorii ani. Garantat. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Lasa penisul sa creasca natural. Ai abia 13 ani.

| Andreeush a răspuns:

Trebuie să mai crești tu întâi.

| Sofer a răspuns:

Așteaptă sa crească natural man.

| SG1995 a răspuns:

Dacă până la 16 numai crește cel puțin 2 cm ai problemă, partea bună e că maturizarea penisului se face până la 16 ani, deci o să îți mai crească cel puțin 2-3 cm.

| AliGab a răspuns:

Mai pui un pic de desteptaciune in creier si...astepti :-))

| denisik32 a răspuns:

Nu merge și acum sunt și murdar sad

| IonutCercel1947 a răspuns:

Eu la 13 ani aveam penisul de 8 sculat si acest videoclip mi-a zis exact cum sa il fac sa creasca
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ