Ceau si eu sunt fatasi stiu cum se comporta baietii in preajma fetelor.Pentru inceput, Gasiti un subiesct comun sa discutati sau fetelor le plac baietii haiosi dar nu e bine sa te dai prea mult in petec, nu exagera.In al doilea rand,orice fata are o prietena buna(Bf). Vorbeste cu prietena ei si spune-i sa o intrebe daca te place, dar fara sa stie ca tu ai pus-o pe prietena ei sa o intrebe si atunci vei afla. Daca ea va spune "Da", iesi cu ea pe afara ...Si o poti intreba daca vrea sa fie cu tine dar nu te grabi.Ia-o pas cu pas dar sa nu fi timid sa o intrebi, daca nu o vei intreba ar fi posibil sa se indreparteze de tne.Succes!
Dar ce s-o intreb asta nu stiu...nu am subietc de discutat cu ea...ca nu as intrebao de acum de prieteni iubiti familie chestii
Intreab-o care este filmul ei preferat, ce fel de muzica asculta. Spune-i ca iti plac ochii ei sau ceva de genul.Corect nu o aborda cu"daca ai prieten". Succes!
Toate vin de la sine, nu poti pregati o discutie/un subiect dinainte, inseamna ca esti robot.Pur si simplu o intrebi cum a fost la scoala si de acolo dezvoltati mai multe chestii
Fii tu insuti! si nu te lasa intimidat de ea, fetelor nu le plac baietii timizi si usor accesibili. fa-o pe miseriosul, ca nu prea esti interesat de ea, dar nu exagera