Deci... noua fetele ne plac baietii inaltii dar daca nu sunt baietii aceia inaltii pot fi si de inaltimea acelei fete! Ne place sa ne faceti complimente cum ar fi: daca ne suneti frumoase si ne simtim frumoase ne simtim extraordinar.Dar daca vrei sa cuceresti o fata mai bine cand o vezi prietenele intrab-o daca vrea sa va plimbati daca refuza mai insista de 2-3 ori si roag-o frumos spune-i ce-ai vazut la ea, si ce simti pentru ea. Dar p,limbati-va singuri mergeti si deschide un subiect referitor mai intai la amicii si dupa aia spune-i uite eu te plac,esti, am vazut la tine amabilitate, personalitate...si asa mai departe s intreab-o pe la sfarsit vrei sa fi cu mine? Funda?
Cand iti place o fata te duci direct la ea si incepi sa o saruti si ea te va placea )))
Multumesc meryem200 bun sfat cel mai bun de pana acum multumesc si pentru celelalte raspunsuri dar nu pentru cele care imi spu ca sunt prea mic nu dau nume [Rossee] ce tu nu te gandeai la asta la varsta ta.
Da sigur rosse tu numai carte invatai ba trebuia sa vina politia sa te desparta de o carte.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: