Tie iti este frica de respingere, te inteleg, cu totii am fost asa la varsta asta.Acum, gandeste-te si tu putin, frica asta e ceva benefica? Ce castigi din ea? Nimic! Daca te va respinge, asta e, fete mai sunt.
Hai totusi sa iti dau un sfat prietenesc, ca de la baiat la baiat. Daca tu nu comunici cu fata, pur si simplu o placi insa nu ai nicio tangenta cu ea, nu vorbesti, nu faceti nimic impreuna, nu te astepta ca si ea sa te placa.
In primul rand, incearca sa te imprietenesti cu ea, sa fiti amici, sa va cunoasteti mai bine. O data ce ajunge sa te cunoasca, fii sigur ca si ea te va place, asta daca esti pe gusturile ei sau poate tie nu o sa-ti mai placa de ea dupa ce ajungi sa o cunosti mai bine.
Daca stai si nu-i zici nimic, atunci n-ai nicio sansa. Deocamdata nu-i spune asta, cum ti-am zis mai sus, cunoaste-o mai bine, imprieteniti-va iar pe urma invit-o la un suc in oras sau la o plimbare in parc unde sa fiti numai voi doi. Acolo, nu te va deranja nimeni si ii poti spune ceea ce simti pentru ea.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ce emotional
Emotional pe naiba, am trecut prin asta, stiu ce zic
Incearca sa o iei singur la o discutie. sa ii spui:,, as dori sa vorbesc ceva cu tine'' si o intrebi. e mai trist sa stai cu gandu ca nu ai incercat
Nu ai de ce sa-ti fie rusine. Pur si simplu nu-i zi din prima. Ia o pe ocolite. Spune-i asa : - Am un prieten care te place [ acela esti tu ], si zii cum esti tu. Si vezi ce zice. Daca zice de bine, apai, bafta!
Eu zic sa-ti faci curaj si sa-i spui de cat sa stai cu inima indoita.nu ai de ce-ti fie rusine e normal sa tii la tineva.curaj!