| Minovi_Flora_2000 a întrebat:

Salut, am 13 si am intretinut relatii sexuale cu o fata (sunt fata). Si m-a durut burta, ce inseamna? Doar sex oral am facut.

Răspuns Câştigător
| viperra a răspuns:

Probabil datorita stresului sau a emotiilor, nu trebuie sa te ingrijorezi deloc happy

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca esti constipata, sau ca ai crampe de burta din cauza unei mancari mai grele.

| corbulalbrosu a răspuns:

Durerea de burtica nu are absolut nicio legatura cu linsul labiilor si a clitorisului prietenei tale. S-ar putea datora unei indigestii sau a existentei unor gaze, a unei balonari, insa indiscutabil a aparut din cauza unor alte motive, dar care nu se datoreaza lingerii "pasaricilor". Sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Înseamnă că era stricată și te-ai deranjat la stomac.
Pe de altă parte, dacă nu e totuși o întrebare pusă la mișto, e posibil să rămâi cu o senzație de disconfort dacă te-ai excitat fără să ajungi la orgasm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca ai mancat prea multa shaorma.Ia un ciocolax!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E durerea inconstientei...

| Codecs a răspuns:

Datorita hormonilor care așteptau ceva tarilor intre picioarele tale nu doar limbi :-D

| LoWGuY a răspuns:

Nu mai sta pe TPU si invata gramatica, e necesara in viata. Poti sa descoperi lucruri interesante, nu sa pui intrebari stupide la rubrica dragoste si sex...Parca aveai 22 de ani?

| Minovi_Flora_2000 explică (pentru LoWGuY):

Salut din nou aceasta intrebare a fost pusa de o prietena care nu a avut ce face ok? Larevedere!