| Andy2022 a întrebat:

Salut,am 13 și o problemă gravă, toți prietenii mei de la sat se laudă ca o au mare,iar eu o am mica, 9-9.5 cm in erecție,iar când nu este in erecție e extrem extrem de mica, până acum nu am dat deloc importantă dar asta devine grav, va rog mult am nevoie de ajutor, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| AnotherGirl a răspuns:

La 13 ani încă ești mic și e normal să nu ai un penis uriaș. Va crește cu timpul. Până la 18 ani mai e timp destul. Ei se laudă că o au mare, dar ai văzut tu că o au mare? Ar putea la fel de bine să mintă. Nu-ți face griji, nu e nimic grav. La 13 ani abia începi să te dezvolți. Îți zic sigur că nici ei nu au penisul atât de mare pe cât se laudă. happy

| Andy2022 explică (pentru AnotherGirl):

Ms de ajutor eu nici la pubertate nu am intrat

| AnotherGirl a răspuns (pentru Andy2022):

Organele genitale încep să se schimbe și să crească abia după ce intri la pubertate. Unii intră la 12-13 ani, alții la 14-15 sau chiar 15-16. Fiecare are ritmul lui. Stai liniștit și nu-i băga în seamă. Va veni și rândul tău să te dezvolți.

| anonimuIl a răspuns (pentru Andy2022):

Grașii au puțele cele mai mici, tu sigur o ai mai mare decât grașii de vârsta ta.

Răspuns utilizator avertizat
| ionur a răspuns:

-_-

| Anonimalex6996 a răspuns:

Salut. Stai linistit ca penisul creste pana la 16-18 ani depinde de fiecare persoana. In plus, nu conteaza cu ce se lauda ceilalti.
Oricum, sa stii ceva pentru toata viata, nu marimea conteaza, ci ceea ce stii sa faci cu ea si cat timp.