| Papusha_3366 a întrebat:

Salut.Am 14 ani. M-am odihnit la tabara si acolo a inceput simpatia fata de un baiat de 18. Din cauza unor fleacuri prietenul lui este foarte suparat pe mine.Chiar daca nici nu ne cunoastem normal sint sigura ca ar putea avea o parere gresita despre mine din cauza influentei prietenului sau.Peste citeva zile plec iarasi la tabara.Imi place mult de el. Insa imi fac griji ca ma va ignora din cauza certei, il sustine pe amic(e si normal). El a aflat ca il simpatizez dar daca e la tabara nici nu prea inteleg cum priveste lucrurile. Ce sa fac? nici nu am vorbit vreodata normal cu el, acum ma gindesc sa o fac insa ma cam tem sa nu observ o reactie negativa din partea lui.HELP

4 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Nu te teme. S-ar putea sa ai o surpriza placuta. Sa stii ca beietii nu prea tin cont de parerea prietenilor cand le place de o fata. Daca el nu te place nu te intrista asa e viata: va veni altul. Succes!

| CristinaElena96 a răspuns:

Daca el te place
nu va tine cont de parerea prietenului

| hehehe a răspuns:

Unde ai fost in tabara? Cumva la mare?

| smileyface_4718 a răspuns:

Daca nu risti nu castigi!
Asa ca daca iti place, ce pierzi daca vorbesti cu el? Ai incredere in tine insati, esti tanra oricum, si daca nu e el.asta e! Mergi mai departe, chiar si dupa un refuz. Nu gandii negativ, pentru ca cine stie ce s-ar putea inampla [ ma refer la o surpriza placuta ]
Succes! happy