| Anonimusclan a întrebat:

Am 14 ani si acum ceva timp a venit un prieten la mine, ne apropiam unul de celalt aiurea, iar mie mi s-a sculat, am vazut ca si el o avea sculata. Nu sunt de sex opus, imi plac fetele dar nu stiu ce s-a intamplat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea ca de fapt orientarea ta sexuala inascuta sa aiba amprente de bisexualitate. big grin Bisexualitatea reprezinta o orientare sexuala caracterizata prin atractie atat estetica cat si sexuala pentru ambele sexe (atat femei cat si barbati), care poate implica atat atractie sentimentala combinata cu cea sexuala, sau sa se manifeste numai prin dorinta de a intretine pur si simplu raporturi sexuale cu persoanele/indivizii respectivi. Multa sanatate!

| Anonimusclan explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc de raspuns sanatate si tie!

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă vă priviți penisul unul altuia, aș zice că aveți măcar tendințe bisex.

| AlexCristi97 a răspuns:

Esti la varsta la care organul se scoala si cand te zguduie autobuzul de la gropi laughing De asemenea este varsta la care incepi sa descoperi sexualitatea si apar diverse curiozitati. Ce inseamna ca va apropiati unul de celalalt aiurea?

| Donutssss a răspuns:

Nu prea am inteles care e intrebarea ta, dar voiam sa te asigur ca nu e nimic gresit daca iti plac si baietii, si fetele happy e o chestie care exista, nu esti singurul in aceasta situatie si nu ai niciun motiv (zic eu) sa te simti aiurea. Acum e momentul in care descoperi chestiile astea.