Salut, la 14 ani sunteti inca niste copii, nu prea stiti cum e cu dragostea, la varsta aia e mai mult o joaca, sa zic asa, fiecare vrea prietena/prieten doar pentru ca asa e cool si da bine, mai ales daca ala/aia e cineva important. Traieste-ti copilaria, la varsta ta e cam greu sa-ti faci prietena daca esti timid, fetitele se uita dupa bad boys, smecheri, d-aia de bani gata, etc...
Fatuca aia care te-a jignit trebuie sa fie proasta rau, pentru ca poti refuza baiatul si fara sa-l jignesti!
Nu, categoric nu toate fetele sunt proaste, ca asta de-ti placea tie!
Sunteti inca copii iar acea fata este imatura fi serios si incearca sa te axezi pe ce ai de facut la 14 ani sau daca nu cauta si tu o fata mai linistita si la locul ei nu toate caprele ce nu stiu pe ce lume traiesc.
Eu am 22 de ani si am avut destui pretendenti si mai buni si mai rai dar am refuzat cu politete daca a fost de refuzat.Nu m-am luat dupa aspectul fizic am incercat sa ii cunosc si pe el ca oameni sa vad cum gandesc etc iar daca nu au fost de mine i-am refuzat politicos deoarece am maturitatea necesara sa stiu ce vreau si cum sa abordez o situatie
Hei! Te felicit pentru intrebare-raspunsul pe care l-ai dat? mi-a placut1 Da... eu sunt fata (am 18ani) si ai dreptate. Daca un baiat iti spune ca te place si cine stie cat de greu i-a fost sa prinda curaj sa-ti zica, poti sa-l refuzi frumos daca nu il placi. UNELE fete isi bat joc de ei pentru ca nu au maniere, nu au cei sapte ani de acasa; ori se cred prea frumoase(desi nu sunt).E mai bine ca ti-ai dat seama ce fel de fata este si ca nu ai avut de-a face cu ea! Iti spun eu ca daca erai bogat(adica aveai parinti bogati ) sau umblai cu haine de firma sau ce mai stiu eu, sarea pe tine chiar daca nu te placea.Asa sunt ele materialiste....nu spun ca toate fetele sunt asa, dar vei gasi si o fata pe placul tau care sa te iubeasca cu adevarat(ai timp doar ai 14 ani
Pentru ca aceste fete inca sunt la nivelul de mentalitate unde mai cauta barbatul perfect