Lipsa de incredere te va face sa gresesti. Analizeaza-te, dar nu din prisma altora, si daca nu iti place ceva la tine, schimba acel lucru. Depinde de ce fel de fete atragi asupra ta. daca ai un respect de sine scazut, o sa atragi fete cu capul in nori, carora nu le pasa de nimic. Schimba-ti atitudinea si o sa vezi ca o sa fie bine.
Unele se uita la ambalaj, adica la aspectul exterior, unele la suflet. Fetele in general nu gandesc ca baietii, cu cocoselul. Asta nu inseamna insa ca majoritatea nu trebuie sa se simta cumva si atrage fizic de un baiat. Dar da, mai exista exceptii, fete ca se indragostesc de bunatatea unui baiat, de interior.
Buna! Am sa fiu sincera cu tine si sper sa nu te demoralizez, pana la urma e doar o parere: eu cred ca o fata de 14 ani nu e suficient de matura sa se uite mai adanc de aspect. Si nu mai spune ca esti urat (acum nu vreau sa te fac sa devi narcisist) fiindca o data cu chestia asta induci niste stari cam urate, gen timiditatea si altele. Incearca sa ai o parere normala despre propria persoana, sa nu fi la o extrema, ci pe linia de plutire, mai concret: nu crede ca esti cel mai... dar nici cel mai putin!
Aspect pana la 18 ani adica pana la terminarea liceului. fara aspect nu ai sanse la relatie.e adevarul pur
Esti destul de mic la 14 ani. mai asteapta cativa ani. vreo 3 si o sa fie super usor.
anonim_4396 întreabă: