| upstonik a întrebat:

Salut am 14 ani si am o mica mare dilema.

Cum as putea sa fac o fata sa ma placa(ea are 13 ani) am mai fost cu ea dar ne-am despartit (inca nu stiu motivul "de ce?") si acum cateva zile am fost la un party si ne-am apropiat unu de altu, ne-am luat de mana etc. dar chestia e ca am observat ca alt baiat sa de la ea? mai am sanse sa ma placa din nou, si cum as putea face?

Multumesc anticipat!

Ps sunt Vlad!

Răspuns Câştigător
| Nebuneală a răspuns:

Bunahappy! Poate ea s-a despartit de tine deoarece nu te mai place dar la petrecere de ce s-a apropiat de tine?straight face Nu stiu ce sa zic deci nu cred ca motivul e ca nu te mai placewinking! Poate iai gresit cu ceva sau te-a vazut cu o fata!
Tu spui ca va`ti apropiat... daca este asa inseamna ca ea nu te-a uitat si poate mai tine la tine. Dar intervine tipul asta nu stiu ce sa mai zic ei i place de el? Daca nu i place de el incerca sa ii propui sa va impacati happy! Si vezi ce va zice eawinking! (Dar nu uita sa afli daca simte ceva pentru tipul acela) sa imi zici ce ai facut te roglove struck

3 răspunsuri:
| SeNyS a răspuns:

Cam micutzi pentru relatii...chestii d'astea, dar in fine! Vb cu ea, pe mess, daca face-to-face nu poti, si sp ca inca tii la ea, si daca si ea simte acelasi lucru, ve-ti fi impreuna din nou! salutari >

| upstonik explică:

Am sa incerc sfaturile, si am sa zic ce o sa iasa, ar fi bine sa iasa bine whistling

| pluSsYk a răspuns:

Salut am si ey o problema asemanatoare dar caredka mai ai o shansa pentru a o intoarce incearca sa te schimbi putin