Dai un biletel,si spune-i pur si simplu asa ``daca ma placi,cum te plac si eu pe tine,zambeste-mi`` si atat, nu trebuie sa iti bati capul.Dar ar fi frumos sa ii dai si o floare, iar biletul sa fie legat de floare.Recomand trandafir rosu.Bafta!
Acum 2 ani prietenul meu actual m-a intrebat daca doresc sa fim mai mult decat prieteni si am refuzat, peste jumatate de an m-a intrebat iar si am zis Da.
Are legatura prietena ei cu ea? Tu zi-i simplu " Imi place de tine "!
Are coleg de banca? ai putea sa stai cu ea in banca sau daca are incearca sa ii ceri un pix si sa nu il mai dai inapoi iar daca ti-l va cere ii spui nu ti -l dau pentru ca imi place ea te va baga in seama mai mult poate o sa te alerge prin clasa sunteti inca mici joaca e pe 1 plan ai putea sa o iei in brate in joaca sa o pupi dimineata cand te duci la scoala pe obraz sa vorbiti mai mult sau sa va jucati un joc prostesc din care sa iasa o prietenie
Lol,voi chair credeti ca la 14 ani mai e ca la 10 cu alergaturi si cu chestii din astea prin clasa, la mine in clasa e mai rau ca la la liceu (si am tot 14 ani) toti se injura pacolo si-o trag prin baie si voi ziceti sa i fure un pix.Asculta aici, daca e o fata de aia timida incearca sa i te faci placut sa stai mai mult pe langa ea sau din astea, daca e de aia fitoasa nu merita.
Sincer cauta alta. Nu e bine sa te combini cu o fata cu care esti in clasa . Stiu ce iti spun!
Stii, fetele asteapta de obicei ca baiatul sa faca primul pas, asa ca ar fi ok sa incepi sa vb cu ea, chestii marunte. Prin msj, pe mess, chestii de genu. Asa si vezi daca ai 'interese comune' cu ea, sa nu patesti ca si cu prietena ei Daca te apropii tu de ea, restul o sa fie ok.
Dex. Faza e ca ea este un grup de prietene care alea nu prea ma suporta pe mine si chestii de genu. Ma considera un fraier Dar eu am sa incerc cele mai bune sfaturi. Barbii si Insomnia multumesc mult, dar o sa iau in consideratie toate sfaturile voastre!
Fi sincer si intrebo....Nu astepta sa iti zica ea pentru ca nu o va face...Fa tu primul pas