anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si de cand ma stiu nu am avut niciodata vis umed si vreau si eu sa am, sunt baiat. Adica eu ma masturbez de la 13 ani o data pe saptamana. Cum pot sa am si eu un vis umed?

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Visele umede, adica polutiile nocturne, sau altfel spus ejaculoarile de sperma necontrolata din timpul somnului, NU pot fi provocate la comanada. Polutiile nocturne se produc de regula in cazul baietilor care sunt foarte emotivi, usor excitabili care viseaza scene eroticr sau isi imagineaza (in vis) ca participa la acte/orgii sexuale. Vizionarea unor filme erotice/sexuale s-ar putea sa-ti fie de folos ca sa-ti atingi...visele umede. big grin

| Emilian65 a răspuns:

Nu te mai masturba si cu siguranta vei avea vise umede.

| Dismally a răspuns:

N-ai pierdut nimic sa stii. Ai timp destul, abia ti-ai inceput "viata sexuala".

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu te mai masturba si o sa ai vise umede. Visele umede vin ca urmare a necesitatii descarcarii sexuale. Daca tu te descarci prin masturbare (ceea ce consider ca e bine, mai ales ca o faci mai rar decat altii), corpul nu mai este presat de tensiune sexuala ca sa ii ceara creierului sa produca vise erotice ca sa se poata descarca.
Ti-am dat o explicatie simpla, pe intelesul unui profan sau neofit in materie.

| raMLesS a răspuns:

Ma copil batut in cap, tu stii ce e ala un vis umed?
E atunci cand visezi ca faci sex si ejaculezi in somn, e ca si cum te-ai pisa pe tine... ce tampiti.
Vai de capul meu, e grava rau situatia.

| Razvy04 a răspuns (pentru raMLesS):

Da la chestia asta ma refeream, dar daca tu esti atat de inchis la minte ca si altii de pe site ce situaria naibi ca nu are ce te dracu de bou! Eu numai am intrebat frumos!

| raMLesS a răspuns (pentru Razvy04):

Ce limba vorbesti acolo? Analfabetule, mai usor cu tastele, f2f nu zici doua vorbe.
Esti un copil prost, batut in cap, nu e nimeni inchis la minte.

| Razvy04 a răspuns (pentru raMLesS):

Romana! Da, hai sa vedem happy Eu numa am intrebat asa ca lasa te rog eu!

| Razvy04 a răspuns:

Nu m-ai ajutat, pe siteu asta nu se injura. Caca-m-as si eu pe viata ta distrusa eu numa te intreb frumos!