| AndreeaDeea323 a întrebat:

Am 14 ani si imi place de un baiat de 21 ani,lui nu stiu daca ii place de mine, si m-am gandit sa-mi fac curaj sa vb cu el pe Facebook si sa-i zic asa daca vrea sa ma invete sa patinez pe role pentru ca stiu ca si el patineaza dar eu nu fac asta. Mi-ar placea sa patinez pe role si o fac pentru ca vreau sa se indragosteasca de mine si stiu ca par cam egoista dar...m-am indragostit si nu stiu ce sa-i zic ca sa-i placa de mine, daca ma puteti ajuta voi cu vreun sfat il accept poate sa fie jignire sau spam eu accept, dau funda cine imi da un sfat smecher

15 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea de reusita a incercarii tale de a-l determina sa-ti devina iubit este destul de mica din cauza diferentei foarte mari de varsta, insa ai putea incerca sa vezi care este reactia lui, dar mai ales trebuie sa afli foarte precis care este parerea lui privind o eventuala relatie dintre o minora si un baiat matur/barbat care la o adica sa reprezinte ceva ''putin mai mult'' decat o simpla relatie de amicitie, prietenie. Succes!

| raMLesS a răspuns (pentru corbulalbrosu):

La 14 ani o incurajezi sa se bage cu unul de 21? Voi astia care sunteti pro la asa ceva sunteti tampiti.
Asta o sa fie o viitoare prostituata, abia si-a facut buletinul si vrea iubit de 20+ ani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Nu-i treaba ta cu cine vrea sa se **** ea, da?

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, nu-i treaba mea ca ea, un copil idiot de 14 ani vrea sa se combine cu unu' de 21.
Nu-i treaba mea daca la 15 ani face un copil pe care cel mai probabil o sa-l abandoneze si o sa se aleaga praful de viata lui.
Peste 20 de ani te pomenesti ca devine un boschetar bun de nimic, un parazit care traieste de pomana, un hot, care e in stare sa-ti dea in cap.
Cum spunea Cheloo intr-un vers "Nu va f*teti cu maimutoi ca faceti bastarzi nasoi si n-o sa munceasca-n veci cot la cot cu noi"
Copii ignoranti ce sunteti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Nu cred că o vei face sa înțeleagă, tot nu treaba ta când o să aibă copii. De aia au părinți sau/și merg la școală. Daca nu, asta e.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce face invidia din om, probabil are 14 ani si sigur i-a furat unu de 20 de ani prietena, deoarece e prea tãnãlau sa o combine. Dupa o mai numeste si cur.va pe ea si pe el pedofil laughing

| LPCTSTR a răspuns:

Iar pentru 7 ani diferenta... tu de 14, el de 21, nu se poate considera pedofilie?
Ramai in patratica ta si nu-i crea omului probleme. Numai tu, un plod de 14 ani, lipseai de langa el.

| aumih16 a răspuns:

Nu prea e normal asta! la 14 ani! daca aveai 16 17 18 19 chiar 20! nu iti ziceam spuneam nimic! dar asa tu vrei sa te combini cu unul de 21 de ani! si tu ai abia 14 ani! se intoarce lumea cu curul in jos!

| aumih16 a răspuns:

Ai de capul tau! tu trebuie sa iti vezi la varsta ta! de scoala! de viitor! ca ala vine! sa stii! nu trebuie sa il astepti tu! toti e adevarat am fost asa! am zis spus da-o dracului de scoala si de tot! da dar uite ca scoala e esentiala in viata! dar sasa pe tine nu te intreb! ce vrei sa fii! sigur vreuna din asta care se *** si o suge pe bani!

| Justme1997 a răspuns:

Aşa mult îți place tipu de vrei să îl vezi prin puşcărie? Dar băieții de 14 ani ce au?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sfat mai vrei? Intreaba-l daca e baiat bun, accepta.

| DanielPH a răspuns:

Un sfat? Mai asteapta 4 ani, poate omul vrea sa se dea cu rolele si il bagi tu la puscarie pe motivul dragostei. Daca-l iubesti, lasa-l sa patineze liber. :3

| KevinLevin a răspuns:

Într-adevăr dacă are 21 de ani tu tot nu te potriveşti cu el de ce?

1. Pentru că eşti minor şi el este major.

2,. Faza aia cu Dragostea nu are vârsta cine dre**cu a inventat-o e o prostie zic şi eu mă car dacă avei şi tu 16-18 ani şi erai majoră. Vrei să ajungă la închisoare pentru pedofilie?

3. El are multe planuri şi nu cred că are chef de o minoră şi nu cred că vrea să aibă probleme cu legea acel băiat.

4.Lasal în pace nu este de tine căutaţi şi tu un băiat de vârsta ta happy

| Helpme99 a răspuns:

Eu zic sa iti gasesti un baiat de 17-18 maxim, pentru ca lui ii vei crea probleme in legatura cu legea.

| anonymussly a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa-ti vezi de copilaria ta si sa lasi astfel de lucruri pentru ca esti prea micuta pentru asa ceva. Iar el ca are 21 de ani nu are minte absolut de loc. este un puturos care nu trage sa faca nimic in viata lui decat sa pacaleasca fete de varsta ta. Plus ca il bagi in probleme. Cel mai bine lasa iubitii la 14 ani. Nu-ti trebuie asa ceva.