anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.am 14 ani si intr o luna fac 15, nu am ajuns la pubertate
In ultimele zile, am vazut ca atunci cand ma masturbez, imi iese un lichid, iar daca continui imi dau drumul.e de bine?????
Precizez ca am penisul de 7-8 cm.
Asta înseamnă ca voi ajunge la pubertate curand? Si parca am inceput sa transpir mai rau decat inainte.Dau funda

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la un endocrinolog sa te ajute sa cresti si sa te dezvolti, ca nu-i normal ce se intampla cu tine la varsta asta.

| mihai69 a răspuns:

De unde știi că nu ai ajuns la pubertate?!? Faptul că deja ejaculezi e un indiciu cert că te înșeli,

| CodrutElian1990 a răspuns:

Pubertatea deja a inceput, daca am inteles bine ce ai spus. Nu exista un prag precis intre copilarie si pubertate, asa cum este pragul la casa. Trecerea se face treptat.
Prin datul drumului sa inteleg ca ejaculezi? Primul lichid este lichidul pre-ejaculator, iar apoi ar trebui sa iasa sperma la urma, iar tu sa "te inalti la cer" sau sa "mori" de placere.
Daca ejaculezi esti deja mascul cu posibilitati de procreere. (adica sa lasi o fata sau o femeie gravida).
Totul e ok., totu-i de bine.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Penisul creste pana la 18-20 de ani. Nu am inteles de unde a scos-o Katy cu endocrinologul?! Uneii baieti se dezvolta mai repede, altii mai tarziu.
Nu am inteles in ce fel transpiri? Unii oameni transpira mai mult, altii mai putin. Da, daca transpiratia este mare, atunci poti consulta medicul: intai cel de familie, care te va trimite sa faci niscavai analize.
Cat priveste lungimea penisului - nici un endocrinolog nu te poate sa te ajute sa-ti creasca mai mult sau nu. Asta o sa creasca cu timpul si este... ereditar. Cunosc un tanar de 26 de ani care il are de 12 cm si isi face treaba cu el.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da e bine ca te masturbezi pana ejaculezi sperma, ai cam ajuns la pubertate daca poti ejacula sperma.