| Shsbsvsghsusueb a întrebat:

Salut,am 14 ani si ma macina o intrebare tare rau, sper sa nu radeti de mine. Am un penis de 12-12 jumate cm si sunt curios daca e bine pentru varsta mea, as avea nevoie de cineva cu care sa dezbat mai pe larg imtrebarile de genul, am foarte multe curiozitati...

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca organismul tau isi va continua procesul de dezvoltare si in urmatorii circa 2-3 ani si probabil intr-un ritm foarte accelerat la aceasta varsta, se poate presupune ca din acest motiv se vor produce modificari probabil chiar foarte importante care vor avea efecte privind cresterea ta in ansamblu, deci si a penisului tau. Din acest motiv intrebarea ta este complet inutila in acest moment fiindca este imposibil de anticipat in ce mod te vei dezvolta. In general multi adolescenti dornici doar de a epata, indica lungimi care "sfideaza" atat realitatea cat si bunul simt privind corectitudinea masuratorii efectuate. Este stabilit prin masuratori concrete dar mai ales corecte, efectuate de catre medici, cercetatori sau experti in cadrul unor experimente si studii lansate mai ales de catre producatorii de prezervative, ca d.p.d.v. statistic exista niste dimensiuni "medii" ale penisului in functie de rasa si anumite caracteristici ale diferitelor populatii de pe aceasta planeta. Pe baza acestor masuratori a reiesit ca barbatii adulti din Romania sunt posesorii unor penisuri a caror lungime medie statistica este de 12, 73 cm, adica foarte mica/ scurta comparativ cu dimensiunile de-a dreptul exagerate prezentate de unii userii ai aceastei categorii a TPU. Probabil ca cea mai credibila si reala lungime a penisului in cazul barbatilor adulti din tara noastra se situeaza intre 13 si 16 cm, marime in care aproape ca te incadrezi deja si tu in acest moment. Insa pe langa cele precizate, este bine sa stii si tu, ca ceea ce conteaza cu adevarat este virilitatea si potenta, dar mai ales capacitatea barbatului de a reusi sa-si controleze ejacularea pentru a reusi sa sustina actul sexual un timp suficient de lung, incat la final partenera de sex sa aiba parte mereu de placere si satisfactie si pe cat posibil orgasm. Degeaba penisul este lung si gros, daca barbatul nu reuseste sa-si mentina penisul in stare erecta un timp suficient de lung incat sa-i ofere partenerei de sex, placere, satisfactie si pe cat posibil orgasm, incat aceasta sa fie mereu pe deplin satisfacuta. Multa sanatate!

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte bine la varsta ta, aceasta masura.
Penisul creste odata cu tine si isi va incheia cresterea, la varsta de 16 ani.

| mihai69 a răspuns:

Nu e nimic grav. Cu timpul o să dispară.

| Shsbsvsghsusueb explică (pentru mihai69):

Adica o sa imi cada p$#@?

| mihai69 a răspuns (pentru Shsbsvsghsusueb):

Nu cade nimic, dimpotrivă, mai crește.
Ziceam că dispare jena pe parcurs, în timp ce pricepi că e vorba despre lucruri firești și naturale.

| Emilian65 a răspuns:

Nu iti face probleme, penisul va mai creste si va ajunge la o dimensiune peste normal in jurul.varstei de 16 ani.

| Lawrrrr a răspuns:

Îți raspund eu la orice intrebare ai nevoie happy

| Shsbsvsghsusueb explică (pentru Lawrrrr):

Da-mi un insta ca nu imi place privatul de aici nu mi se pare sigur

| Lawrrrr a răspuns (pentru Shsbsvsghsusueb):

Boostedtoughts pe insta

Gata

Poate accepti si cererea...

| Ionescu1121 a răspuns (pentru Lawrrrr):

Hei! De ce nu pot să îți trimit mesaj pe privat?

| Lawrrrr a răspuns (pentru Ionescu1121):

Nu știu, ce vrei sa vorbim?

| PopaCristian a răspuns:

Nu e niciun motiv de ingrijorare. Pana ce vei ajunge barbat si instrumentul va fi ca de barbat.

| Shsbsvsghsusueb explică:

Cineva*