O sa-ti gasesti o fata care fie citeste si ea la fel ca tine, fie ii place sa-i citesti, sau sa-i povestesti. Trebuie doar sa o cauti acolo unde trebuie. Pe la vreo biblioteca de exemplu. Aveti sanse sa faceti copii care vor fi si ei topiti dupa carti. Sper sa aveti timp pentru asta .
La liceu iti poti face prieteni usor. Probabil nu te cunoaste nimeni, asa ca ai o noua sansa. In prima zi nu trebuie sa faci mare lucru. Te prezinti si vezi pe unde te lipesti.
Cand ai vreo sansa iesi cu gasca si incepe sa intelegi ce ar putea astepta o fata de la tine. Sau poate stii deja din carti.
Bafta!
Buna! Eu sunt fata si am aceeasi fire ca tine.Si mie imi place foooarte mult sa citesc romane de fictiune, sunt cam timida cu foarte multe persoane, mai ales persoane cu care vorbesc pentru prima data.Totusi, mi-am facut vreo 2-3 prieteni cu care pot sa ma distrez si sa nu mai fiu timida. La liceu nu am prieteni, dar am ramas cu acele 2-3 persoane din generala. Asa ca gasesteti persoane de treaba care te vor aprecia pentru ceea ce esti si care se vor comporta frumos cu tine. Bafta!
Hei, daca vrei, scrie-mi pe privat! Nu sunt fake...sumt reala... putem incepe o conversatie si chiar sa ne vedem
Mutubal întreabă: