Pai iti dau un sfat fetelor le plac sa le faci pe plac si sa vorbesti cu ya adica sa o faci sa rada
Pai daca intrebi o fata daca vrea sa fie cu tine nu trebuie sa afle prietenii, si daca esti refuzat odata nu te lasa invins de asta mai incearca poate nu la aceeasi persoana la alta, iar daca nu incerci sa vorbesti, sa-ti depasesti teama de unul singur, sa saruti o fata nu ai de unde sa inveti altfel! Incearca inceputul e greu, fii barbat!
Nu trebuie sa-ti fie rusinee sa-i ceri unei fete sa fie cu tine. [-x
Si in legatura cu sarutul... Totul vine de la sinee pe moment.
Nuti face griji.
Putin tupeu si totul o sa fie binee.
Mult succes :*!
Dragul meu Daniel, este normal sa te panichezi sau sa fii timid.este prima ta prietena.asa am fost si eu prima data... dar cand esti cu ea.incearca sa fii tu insutzi :* pai incercarea moarte n-are . deci. daca incerci este totul ok.si nu conteaza daca ti se pare ca ai facut un gest sau ceva gresit.toti invatam din greseli ...deci,ce preferi? sa tragi de timp? sau sa profitzi :8 si nu conteaza ca te inrosesti sau ca esti timd.este ceva normal si firec.deci multa bafta >
Buna dani.
sa stii ca nu este nici o tragedie in a intreba o fata daca vrea sa fie cu tine. chestia este cum sa faci asta.
incearca s-o abordezi si prima data trateaz-o ca pe o colega. amica, prietena, etc.
trebuie doar sa comunicati si pe urma iti dai drumul. nu trebuie s-o intrebi din prima. hei vrei sa fii cu mine. ce naiba tie ti-ar place sa vina o fata la tine si fara sa te stie sa te intrebe asta?
NU. vorbiti si voi. sunt multe subiecte. incepe scoala, povestiti-va nazdraveniile de la ore. etc.
si nu te mai rusina asa. nu esti primul.
hai succes.pa
In viat asta nu toate fetele o sa-ti spuna DA din prima multe o sa te refuze, asta ca sa para mai atragatoare si sa le doresti si mai mult, nu e nimic ciudat ca nu ai mai sarutat o fata, si nu trebuie sa iti fie frica.vine de la sine.si eu am fost la fel, stii? si eu primul meu prieten a fost la 14 ani, si eu sunt creata cu ochi verzi . Dar important e sa ai incredere in tine! si fa-ti cat mai multe prietene.ai grija de care te legi, dar zic asta ca sa exersezi cu ea sa ii vorbesti.sa iti treaca teama de a vorbi cu o fata. Si in plus, de ce sa rada prietenii tai? atunci aceia nu iti sunt prieteni cu adevarat, ar trebui sa te aprecieze pentru CURAJUL tau!
si nu uita trebuie sa ai incredere in tine si in decizile tale!
SUUCCES!
Daca zici ca esti mai facut un pic...cu o palma si 2 vorbe calumea ii trece la oricare cheful de glume si de ras, si cu fetele...in grupul tau de prieteni nu sunt si fete? ca imi usor iti iei una pe care o cunosti de exersat pana mai prinzi un pic de incredere in tine, sau nu ai remarcat nici una care sa fie asa mai draguta cu tine, sati zambeasca des etc, ca aia ii tinta sigura., parerea mea ii ca tiar fi mai usor sa ai o fata care sa faca primul pas, ca parca ii mai usor asa, sau poti sa ceri unei fate id de mess, ca asa chiar ii mai usor ca poti vb mai "deschis" cu ea si nu ai chiar asa emotii oricum SUCCES
Dc iti trebuie prietena? Si eu am 14 ani si sunt in acelasi caz ca si al tau...Dar acum e mai importanta scoala
Salut Danik.Nu e nimic tragic in asta.Eu implinesc 15 ani pe 1 septembrie.Nu am prieten si vreau sa iti spun ca nici un baiat din clasa mea nu are prietena.Majoritatea se falesc cu niste prietene imaginare.Insa cind vine vorba de vreo propunere fug ca de leu.Am aflat ca baietii blonzi sint mai rusinosi ca ceilalti. Ceia ce faci tu nu inseamna ca toti prietenii trebuie sa stie. Daca te refuza vreo fata nu te intrista are poate ea motive din cele fetesti. Fetele trebuie sa aiba incredere in tine. Si totusi ele sunt foarte rusinoase mai tare ca tine.In privinta sarutului...chiar iti e interesant? La 14 ani? Nu stiu la noi s-au sarutat dar eu niciodata a incercat unul dar apoi la cam durut obrazul dupa.Asteapta totul la timpul sau si la locul sau.Fii insa sigur de sine la urma urmei daca fata te refuza bucurate ca nu ai inceput sa ai o relatie cu ea ca apoi sa suferi!
Byby_Eu_1998 întreabă:
deeadeea_1643 întreabă: