| SummerSanny a întrebat:

Am 14 ani si sunt bagata intr-un grup de prieteni din cartier. Dupa 4 zile un baiat cu un an mai mare ca mine a inceput sa se uite la mine si sa imi faca cu ochiul in secret!
Intr-o zi m-am dus pe afara si m-am intalnit doar cu el.La un moment dat el m-a luat pe sus, si a inceput sa ma sarute violent, a vrut sa imi dea bluza jos si sa ma violeze dar am avut noroc ca pe scara blocului erau 3 baieti de 18 ani si ei au obs ca mie nu imi convine ca ma pipaie in zone intime, si cei de 18 ani l-au batut!
Oare acum daca ma mai intalnesc cu el chiar ma violeaza sau ma bate?

AJUTOR!

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Evita sa te mai intalnesti cu el. Nu se stie ce reactie are dupa bataia care a luat-o pentru tine.

| PersonajFictiv a răspuns:

Wow,tentativa de viol si tu vii pe TPU.
Felicitari celor de mai sus,mai prosti ca voi nu am vazut pe TPU.
Deci,anunta-ti parintii neaparat,tipul nu e normal psihic,are probleme,ca oricare alt violator sau cel putin ca majoritatea.
Apoi, parintii trebuie sa ia initiativa si sa anunte politia pentru tentativa de viol, poate tipul o sa mai incerce inca o data si o sa-i iasa, deci anunta-ti parintii imediat, iar ei sa anunte politia.
Nu trebuie sa iti fie rusine, fa asta sa nu regreti mai tarziu, nu te juca cu chestiile astea.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Ara997 a răspuns:

Sa bagi distanta maxima fata de astfel de indivizi. si nu te arata nici tu prea disponibila cu baietii. ca omu a inteles ca esti dispusa. daca razi glumesti intr-o gramade nepotrivita te trezesti "inshfacata".
nu trebuia sa te intalnesti cu el, ai 14 ani cauta-ti alte preocupari, invata fa sport, intalneste-te cu copiii de varsta ta. lasa "dragostile ".
si tine minte : comportamentul unei fete si imbracamintea sunt un mesaj f clar pentru ce doresti sau nu.

| Kingsley a răspuns:

Eu zic sa nu ii asculti pe cei 3 crai de la rasarit si sa-l trimiti pe baiat la o plimbare de vreo 15-20 de ani.

| IDarkFighter a răspuns:

E ceva dubios aici.Și nu ești tu dar rezumând la răspuns a treia variantă mai pe scurt te ***.