Lool sa mor eu daca am inteles ceva. Si am descifrat eu chestii si mai si... WTF?! Deci suntem despartiti dar ne spunem iubi. Suntem despartiti dar ne sarutam. Ookk. E prima data cand aud asta. E un fel de hm. prieteni cu beneficii. Fata are tot 14 ani?! Wow... multa bafta pretenas. Intreab-o pe ea nu stiu.
Pentru mai multe intrebari astept mesaje in privat.
Tu esti chiar prost, nu intelegi nimic din ce-ti spune fata. Nu meriti o prietena Ori esti prea indragostit.
Desi nu pare nimic eu nu dorm noaptea...imi dau lacrimile cand ma gandesc la cum o sa fie...la cum a fost...ce viata am :'((((((((((((((((((((((
Dude ai 14 ani, treci mai repede si fara resentimente la alta ca gasesti destule.
Mai asteapta 2 ani sa treci la urmatorul nivel si dupa pana la 28. Abia atunci sa stai sa plangi noaptea dupa una.
Ce ai? Esti prost? Sa te legi pe termen lung de una e ca si cum ai pleca la 9 de la un chef cu bautura si ***.
Ce ai vrea la varsta ta? Sansele sa dai pestr una mai dezghetata sunt aproate 0 daca nu 0. Stai cu una cu alta o luna doua si next.
Există, deși nu pare așa, lucruri mai importante decât aceste jocuri care nu aduc niciun beneficiu. O relație nu se poate dezvolta normal decât între doi oameni maturi, lucru greu la 14 ani. Ia o pauză și pentru o perioadă gândește-te la tine, la cine ești, la ce vrei să faci, independent de ea. Rareori se întâmplă să ne găsim perechea pe viață de la această vârstă, și deși te gândești la viitorul cu ea și la cum nu vei putea trăi fără ea, gândește-te la cum vei fi la 20 de ani, la facultate si daca veți fi tot impreuna
Nu trebuie sa pui suflet, esti baiat, ai 14 ani! Traieste-ti viata! Nu te vrea vine alta
Te pup :*