| LungIonut a întrebat:

Salut am 14 ani si un prieten ghei spune ca si eu par ghei. cum stiiu cu adevarat ca imi plc baietii?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca te exciti in prezenta barbatilor inseamna ca iti plac baietii

| ania a răspuns:

Toți ne naștem cu o natura păcătoasă adică cu înclinație spre toate încălcările posibile ale conștiinței, inclusiv spre lăcomie pentru trupurile altora, indiferent de sex. Mulți oameni căsătoriți nu-și-au propus sa își însele neapărat partenerul de căsătorie dar dacă cineva insista, le face avansuri unii cedează. Tu alegi dacă vei asculta de conștiința și vei refuza avansurile cuiva care îți propune adulter sau o relație homosexuala. Doar sexul în cadrul căsătoriei hetero a fost planificat de Creator, are binecuvântarea Lui și e aprobat de constiinta. Cine ii încalcă poruncile are parte de mustrări puternice de conștiința, vinovăție, risc de boli venerice etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gay* așa se scrie corect gramatical, dar asta va aparea cu timpul, daca inca simti atractie pentru fete poate nu esti gay dar daca simti pentru ambele sexe inseamna ca esti bisexual, dar astea sunt lucruri pe care le vei afla cu trecerea timului

| Danny28 a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasă-l că e un troll vai de mama lui. Zilnic apar conturi de genul pe site-ul ăsta. Nu merită atenție.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Danny28):

Ar trebuii ca cei de la,, TPU,, să blocheze conturile astea

| Paracetamol0lol a răspuns:

Cum simți ceva pentru o fată așa e și când simți și pentru un băiatz, o să înțelegi când crești mai mare

| NimanuiNuIiPasa a răspuns:

Bagati un deget in partea dorsala si daca ti se face el groso vrej inseamna ca esti gay(asa se scrie boss)

| ColantariGiurgiu a răspuns:

Mai bine ghei decat sclavul la femei?

| mamastevestevemama a răspuns:

Panait?

| doctoruldragoste123 a răspuns:

Uita-te la filme deocheate cu barbati "ghei" si vezi daca te satisface vizionarea lor

Întrebări similare