| andrei25 a întrebat:

Salut.Am 14 ani, si vara asta vreau sa fac sex, mi-a promis un tovaras mai mare ca ma ajuta cu niste fete.As vrea sa stiu cate ceva despre "prima data". Stiu toate riscurile, cunosc BTS-urile si modul cum se iau, nici nu ma gandesc la nefolosirea prezervativului. Din cate am auzit la baieti nu este dureros, daca gresesc corectati-ma. Fetele stiu sigur ca nu sunt virgine asa ca nu imi fac griji.Rugamintea mea este sa-mi dati cateva sfaturi legate de primul contact sexual, si daca stiti vreo metoda ca sa nu-mi dau drumul peste 3 minute.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Ododododo a răspuns:

Andrei, eu cred ca daca o sa il lasi pe amicul tau sa te faca sa faci sex cu o tona de fete pe care tu nu le iubesti practic nu ai obtinut nimic.Contactul sexual se face cu o persoana cu care esti ai o relatie si de care te leaga niste sentimente. Eu iti recomand sa faci niste exercitii de masturbare daca vrei sa ai o performanta de o durata mai lunga si incearca sa te gandesti la ceva erotic. Mult succes!

36 răspunsuri:
| Munteanu_Daniel_1979 a răspuns:

Sfatul meu este sa mai astepti ca esti prea tanar

| emisefd a răspuns:

Si eu am 14 si ma pot tine mai mult oricum sa stii dfaca e prima oaracand o faci o sa te doara.Am o intrebare esti virgin si iti dau o metoda LABA ssi eu prima data mam tinut nici un minut cred ca cand faci laba e o simulare ca cand bagi in fata nu stiu pate o fi oarecum alcelas lucru oricum pe mine m-a ajutat si pot tine multrepet daca esti virgin pote te va durea.

| Godja_Lylishor_1999 a răspuns:

Esti inca prea mica atat iti spun happy

| AlExX555 a răspuns:

Salut si eu am tot 14, ani am facut sex la 13ani, am tinut ejacuarea pana a momentul in care nu a mai putut, am tinut4 minute, te sfatuiesc,, sa te relaxezi atunci cand o faci, si sa respecti normele de siguranta

| Dandea_Daniel_2000 a răspuns:

Vrei sex