| andrei25 a întrebat:

Salut.Am 14 ani, si vara asta vreau sa fac sex, mi-a promis un tovaras mai mare ca ma ajuta cu niste fete.As vrea sa stiu cate ceva despre "prima data". Stiu toate riscurile, cunosc BTS-urile si modul cum se iau, nici nu ma gandesc la nefolosirea prezervativului. Din cate am auzit la baieti nu este dureros, daca gresesc corectati-ma. Fetele stiu sigur ca nu sunt virgine asa ca nu imi fac griji.Rugamintea mea este sa-mi dati cateva sfaturi legate de primul contact sexual, si daca stiti vreo metoda ca sa nu-mi dau drumul peste 3 minute.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Ododododo a răspuns:

Andrei, eu cred ca daca o sa il lasi pe amicul tau sa te faca sa faci sex cu o tona de fete pe care tu nu le iubesti practic nu ai obtinut nimic.Contactul sexual se face cu o persoana cu care esti ai o relatie si de care te leaga niste sentimente. Eu iti recomand sa faci niste exercitii de masturbare daca vrei sa ai o performanta de o durata mai lunga si incearca sa te gandesti la ceva erotic. Mult succes!

36 răspunsuri:
| andrei25 explică:

MidgardS, merci mult frate pentru ce mi-ai zis.Stiu "tehnica" cu masturbarea, cand simt ca mai am putin si ejaculez, ma opresc, stau cateva secunde si dupa reiau.Multumiri si lui covexrobu, ai dreptate, cu relaxarea le invingi pe toate.

| Tiyato a răspuns:

Andrei, nu stiu ce sa zic esti cam mik si oricum trebuie sa ai grije cu cine o faci ca s-ar putea sa te simpti nasol daca nu iubesti persoana mai ales daca nu o cunosti si esti copil cine stie ce se poate intampla (poate moare unu dintre voi) laughing glumeam dar incearca pe la 15-16 ani eu am facut-o la 17 ani cu prietena tongue oricum daca o faci fa-o macar cu o fata de 15 anui cel putin ca atunci este si ea pregatita psihic si fizic oricum eu zic ca e mai bine sa o faci cu o persoana pe care o iubesti si vrei sa ramai cu ea tot restul vieti deci nu face o greseala pe care s o ti minte mereu si pe care o regresi ( poate ti taiie penisu) laughing glumeam, oricum bafta wave

| AlExX555 a răspuns:

Salut si eu am tot 14, ani am facut sex la 13ani, am tinut ejacuarea pana a momentul in care nu a mai putut, am tinut4 minute, te sfatuiesc,, sa te relaxezi atunci cand o faci, si sa respecti normele de siguranta

| itzu a răspuns:

Pff ai doar 14 ani si la chesti din astea tie gandul eu am 15 dar nu ma grabesc inca mai astept vreo 2-3 ani nu te-as sfatiu sa o faciwinking

| Dandea_Daniel_2000 a răspuns:

Vrei sex

| Marian_5401 a răspuns:

Ok mai andrey d c nu te duci si te documentezi?