Raport inaltime greutate esti un pic slabut dar avand doar 14 ani o sa se regleze raportul esti in perioada de dezvoltare.Ca practici sport este foarte bine! Dimensiunea de 16-17 este f buna, dar acea de...5, 5 ar trebui sa reprezinte circunferinta nu-i ok dar sunt sigur ca nu ai stiut sa masori ci doar ai aproximato tu asa la... ochi! si ca in realitate e colo catre 12 cm.Eu ti-as recomanda ca deoacmdata nu te rade niciunde.
Eu am spus de diametru undeva la 5-5.5 cm. Circumferinta, folosind matematica si diametrul fiind de 5-5.5 cm este de 16-17 cm. Circumferinta este 2 × Pi (3.14) × raza; raza = diametru : 2 ==> circumferinta = cu diamtrul × 3.14 = 5 sau 5.5 cm × 3.14 = cu 16/17 cm. E ok? Scz ca am fost prea explicit.
Mmm in nici un caz nu ai circunferinta 16! --ti-am trimis un mesaj.
Nu stii sa masori circumferinta la penis. Nu exista circumferinta asa mica masoara cu metrul ( pentru haine ), nu cu rigla. Penibil esti, Doamne. Du-te de aici cu matematica ta. Tu nu stii sa masori corect si ne mai iei cu calcule matematice. Si te rog sa imi spui care a fost intrebarea pentru ca eu nu o vad.
Esti alta dovada vie ca un om poate trai fara creier.
Exact
Ca sa stii eu chiar stiu ce virbesc, ma referem la diametru, daca stii ce e ala, nu la circumferinta si, chiar daca nu o sa ma crezi, tocmai m-am calificat la olimpiada la fizica la faza pe municipiu (pe Bucuresti) cu locul 13 din 150+, anul trecut am ajuns la faza nationala si am fost si la olimpiada la matematica iar anul asta mai urmeaza sa merg la olimpiada la chimie si la olimpiada la biologie.
Scrieti fara sa ganditi. 5.5 e diametrul, daca stii ce e ala. M-am calificat la olimpiada la fizica, faza peunicipiu (Bucuresti) cu locul 13 din 150+, peste 2-3 sapt o sa merg la faza pe municipiu ca sa ma calific la nationala, anul trecut m-am calificat la faza nationala, si anul asta urmeaza sa mai merg la chimie si la biologie. Te rog mult sa nu mai aprobi sau dezaprobi daca nu cunosti anumiti termeni!
Intrebarea a fost "Ce credeti despre cum arat?". Nu e nevoie sa apara, exista intrebari subintelse, dar in cazul tau e mai greu.
Locul 13 totusi e un loc foarte indepartat de locul I, II si III . Destept nu prea te consider. Iar daca ai pus intrebarea cat sa te lauzi, atunci cred ca ai gresit locul. Ti-au murit laudatorii? Doamne, mare ti-e gradina. Si multi...
Avand in vedere ca e olimpiada, sunt 150 de participanti, din care 50 se califica pe municipiu si toti din fata mea fiind de la liceul Vianu, locul 13 este minunat.
1) 1,94 m înălțime;
2) 90 kg;
3) Merg pe jos, alerg, pilotez avioane în rimpul liber.
4) Cred că este de mărime medie.
5, 6) Vezi în fotografia de profil.
Nu imi dau seama daca ai raspuns la misto sau nu...
Am greșit. Am scris ce mi se potrivește mie, nu am înțeles întrebarea. Am răspuns serios. Acelea sunt cele care mi se potrivesc mie.
A, ok.
Esti prost.
Mai cere pareri despre tine data viitoare pe un site online unde nimanui ii pasa de ce inaltime, greutate si cm la oua ai tu.
Nu-ţi mai pierde timpul gândindu-te dacă arăți bine în ochii altora ci axează-te să te placi pe tine însuți. Nu îți place ceva la tine? Schimbă, fă modificări până îți iese.
Oricum nu poți mulțumi pe toată lumea, dar pe tine da, întotdeauna. Dacă cauți validare din partea altora atunci niciodată nu o să îți trăiești propria viață.
Raspuns chiar inteligent. Vreau pareri si de la altii, desi nu sunt genul asta si in general nu ma intereseaza parerile altora, am intrebat doar pentru ca voiam sa vad ce spuneti, sa imi fac o idee.
linarkfts întreabă: