| Daviddddd a întrebat:

Salut, am 15 ani și am probleme cu ejacularea precoce, ejaculez mult prea repede.
M-am gandit să-mi cumpar " Liderin " ar ajuta?
Astept sfaturi, tratamente, orice ce mi-ar putea fi de ajutor. Multumesc!

FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
| Constantin112 a răspuns:

Salut David.
Pai in cazul tau cred ca si majoritatea adolescentilor esti prea concentrat la ceea ce faci adica intr-un fel esti prea stresat ar trebui sa fii mai calm, mai relaxat ce zic eu aici " mai " chiar foarte relaxat si foarte calm pentru ca daca tu cand incepi sa faci sex iti pui numai intrebari de genu : ce fac, daca ejaculez, sunt sigur ca o sa ejaculez repede si din astea asa deia ejaculezi repede tu esti prea stresat...pur si simplu fa'o nu te gandi la anumite chestii care te-ar face sa termini mai repede decat trebuie ...ca sa zic asa incearca sa nu te gandesti la nimic doar fa'o si acum o fi si vina partenerei daca ea se misca si geme ca actritele profesioniste de filme xxx normal ca ejaculezi repede prin miscarile lente/puternice care la face ea te face sa ejaculezi mai repede incearca sa ii zici sa o lase mai moale cu gemetele si miscarile pana va invatati unul cu altul.
Bafta ^^.

3 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Consulta un urolog.
Daca vrei sa incepi sa faci teste si sa inveti medicina pe corpul tau s-ar putea sa apara niste efecte secundare si cand te prezinti cu paguba la urolog atunci chiar ar trebui sa iti fie rusine.

Incearca sa faci un preludiu mai lung si sa dai incet-incet la inceput pana te obisnuiesti cu vaginul.
Daca tot vrei sa iti intarzie, vezi ca si actorii xxx folosesc niste, sa le zic asa, anestezice pe capu'pu care reduc mult senzatia de frecare din zona.

| Daviddddd explică:

Ce fel de anestezice?laughing)
Sincer, mie cam rusine să mă duc la urolog...
Și oricat de incet as da, efectul e acelasi.

| Daviddddd explică:

Multumesc de ajutor amandurora.