Hmm... Nu ai dat prea multe detalii gen` de cat timp sunteti impreuna sau cati ani are el. Oricum, daca tu esti sigura pe relatia ta si esti si mai sigura ca el nu te va parasi dupa ce o s`o faci, atunci nu ai de ce sa te temi. Totusi, 15ani e o varsta cam mica pentru ca, in afara de problemele medicale care pot aparea mai tarziu, tu nu esti dezvoltata psihic. De obicei pui foarte mult suflet si ajungi sa-l iubesti mult pe primul baiat cu care o faci si daca relatia ta nu e una care o sa dureze o sa-ti fie foarte greu sa-l uiti. Tine minte: fa asta doar daca esti 100% sigura ca iubitul tau te merita si ca nu o sa-ti de papucii dupa ce ii cedezi. Acum e doar alegerea ta! Daca chiar crezi ca se merita si ca pe el vrei sa ti`l aduci aminte toata viata ca fiind primul cu care ai facu`o lasa la o parte temerile prostesti de genu` ''Doare prima oara?'', ''Daca nu stiu ce sa fac?'' etc. In caz ca te hotarasti sa o faci cu prezervativ, caci indiferent daca stai cu el o luna sau 3 ani, nu cred ca ai nevoie de un copil de pe la 15ani sau vre`un BTS. Daca vrei sa vorbim mai multe despre asta iti las id meu: andreea_tpu
Poti face diverse lucruri, cel mai bun posibil este sa te informezi ce inseamna asta si sa o faci atunci cand esti pregatita.
Daca il pierzi pe 'iubitul' tau pentru ca nu vrei sa faci sex cu el, atunci nu-i mare paguba, ai scapat de o belea.
Nu sunt de acord cu propunerea iubitului tau, eu zic sa nu o faci, gandeste.te la corpul tau.nu merita pe bune daca el intr-adevar te iubeste ar intelege
Sincer, daca tii la el fa-i un blowjob...o sa fie sigur cel mai fericit, o sa si uite de sex, si asa o sa-l apropii si bineinteles o sa faci si ce vrei din el(sa stii ca serviciul trebuie intors si din partea lui, da?)
Esti cam micuta pentru sex. mai astapta cativa ani 3-4 si atunci o sa faci daca te simti pregatita.
Ca sa faci dragoste trebuie sa fi pregatita, trebuie sa faci cumva si sa-i spui lui iubitul tau ca nu faci dragoste pentru ca inca nu esti pregatita. si o sa inteleaga si el deci iti dau un sfat : cand te simti pregatita sa faci dragoste, atunci poti sa faci. funda? te pup
Neaaa,nu face.nu te arunca la oricine.ai doar 15 ani.la varsta asta multe inca se mai joaca cu papusile.
si daca vrei sa o faci, asigura.te ca el e potrivit pentru prima data.si ca stii ce e aia contraceptie.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: