Buna.
Ma bucur pentru tine, Alina... Dar te sfatuiesc sa nu pui prea mult suflet in aceasta relatie deoarece sunteti la inceput.Nu vreau sa te superi, dar asa e cel mai bine.
Sper sa-ti mearga bine... iubiti-va mult!
O seara placuta!
Buna Alina.
Primul sarut la fel ca si prima dragoste sunt de neuitat, acum tu ai 15 ani e o varsta la care incepi sa exprimentezi din viata tot ce se poate.
Buzele tale nu au nimica poate ca e ceva cauzat dar de la frigul si vantul de afara cumparati un strugrel si folosestel dimineata si seara, dar nu inainte de o intalnire pentru ca nu are un gust asa de placut la un sarut.
Ai avut parte de primul sarut, si posibil ca in viitorul apropiat sa ai parte si de primul contact sexual, cand va veni ziua aia puneti partenerul sa poatre un prezervativ pentru singuranta inprotriva bolilor cu transmitere sexuala si impotriva sarcinilor nedorite, trebuie sa stii ca poti ramane insarcinata chiar daca este primul tau contact sexual si chiar daca el nu a ejaculat inauntru asa ca protejeazate.
Inainte de a face prima data dragoste citeste asta http://www.seximus.ro/articole/sex_prima_data.php
pentru a te documenta un pic mai bine.
Offf ce ssentimentt frumos :X
stiu draga mea cum e
dar sti ce propun eu?
sa vezi ce fel de baiat e
daca pune suflet daca doar vrea sashi bata joc de tine etc
pentru ca apoi ai sa suferi
esti inca la inceput si ai sa vezi ca nu o sa dureze o vesnicieee aceasta relatie
dar sper sa te bucuri de acest sentiment si ai grija de uh :*
te pup
Treci prin "criza de dupa sarut". sa ti zic ce am patit si eu dupa primul sarut.mergeam spre casa si din reflex duceam mana la gura si mi atingeam buzele si avea o expresie de"tamp" pe fata zambind in acelasi timp.asa e dupa primul sarut vrei tot mai multe.doar liniste te si o sa vezi ca va trece de la sine.succes mult si sa va iubiti:*.
Wow si tu crezi ca o sa fiti impreuna pe VECIE? pana cand moartea va va desparti?)
mai ziceam daca aveai 17 18 ani
anonim_4396 întreabă: