| GabrielConcordia a întrebat:

Salut, am 15 ani si a inceput sa mi se cojeasca pielea de pe penis si testicule. De ce?
Vreau sa mentionez ca nu am avut contacte sexuale niciodata si ma masturbez destul de rar.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista o intreaga serie de factori foarte diversi care pot sa provoace descuamarea pielii de pe orice parte a corpului. De obicei acest proces de afectare si desprindere a unor bucatele mici de piele se datoreaza aparitiei unor eczeme, infectii provocarte de ciuperci (fungi) sau a unor bacterii care pot afecta pielea. Descuamarea pielii care reprezinta o pierdere a stratului superficial al pielii denumite epiderma, care devine uscata si se desprinde sub forma unei ''pudre'' sau in bucati mari de forma unor solzi de peste fiindca poate avea/fi provocata de diferite cauze, adevaratul motiv al aparitiei poate fi diagnosticat numai de catre un medic dermatolog si numai in urma unei consultatii. Multa sanatate! Pentru mai multe informatii acceseaza si citeste : http://www.csid.ro/semne-si-simptome/descuamarea-pielii-11234971/

3 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Naparlesti, nu glumesc treci pe la un medic e serioasa treaba. In alte zone a corpului nu se intampla?

| GabrielConcordia explică (pentru SG1995):

Nu, din ce m-am documentat pe internet pare a fi ceva normal, nu mi s-a mai intamplat pana acum. O parte din pielea moarta de pe testicule mi-a cazut si acum am un strat nou.

| SG1995 a răspuns (pentru GabrielConcordia):

Ceva normal? Hm, nu stiu, poate ai tu pielea mai sensibila...