| NubleReapper a întrebat:

Salut,am 15 ani si abia acum mi-a aparut parul la subrat, si penisul meu masoara 12.5 cm, credeti ca-i ok?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca dezvoltarea ta fizica lasa de dorit fiind ''deficitara'' si din acest motiv deocamdata chiar si daca ai ajuns la varsta de 15 ani, tu inca esti in faza pubertala. Dca aceasta presupunere este corecta, atunci nu nu ar trebui sa ai motive de ingrijorare fiindca dezvoltarea ta fizica, va mai continua si in urmatorii 3-4 sau chiar pana spre varsta de 19-20 de ani, perioada de timp mai mult decat suficienta sa-ti creasca mustata, barba, par pe piept, sa se lungeasca si penisul cu cativa cm incat sa aiba marimea medie/normala. Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Beton!

| NubleReapper explică (pentru sierra1):

Sarcasm?

| sierra1 a răspuns (pentru NubleReapper):

Https://ro.wikipedia.org/wiki/TPU.ro
TPU Critici:
Este criticată existența utilizatorilor... cu un grad de cultură mai redus care postează întrebări... lipsite de seriozitate

| alina2k18 a răspuns:

E micwinking

| AnonImOO000 a răspuns:

E ok

| Picu06 a răspuns:

Este super normal! Ma mir ca parul pubinal de la subrat, ti-a dat abia la varsta asta.Deobicei apare mult mai devreme.Ai mare noroc! Cel putin din perspectiva mea pentru ca eu il urasc.BYEEE!

| Picu06 a răspuns:

E ffff ok!
Ma mir cum de a aparut parul pubinal in zona aia abia acum! De obicei apare mult mai devreme.Iar penisul e oerfect normal si e posibil sa mai creasca un centimetru avand in vedere ca ai doar 15 ani.