anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 15 ani si am incercat sa ma masturbez dar atunci cand ma masturbez in loc sa iasa sperma mi se face un fel de spuma alba pe capul penisului, in trecut cand aveam 8-9 ani am facut o operatie pentru coborarea testicului drept pentru ca era mai sus decat trebuia, poate sa aiba legatura cu asta? -numai in categoria asta m-a lasat sa postez pentru ca contine cuvantul "masturbez"-

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Incă esti in perioada de crestere si de dezvoltare momentan organele tale sexuale nu au ajuns la maturitate si nu pot produce spermă, m ai ai de asteptat cîtiva ani, fiecare băiat este diferit la fel ca si fetele, nu tuturor fetelor la vine ciclul la 11-12 ani, sau sînii, nu cresc la toate la aceiasi varstă, asa e si la tine, nu la toti băietii le vine sperma la varste fragede 12-15 ani, unora le vine la 14 ani altora după 18 ani, deci nu te mai masturba intrucît nu este nici folositor si stresezi organul degeaba.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti inca micut si sperma nu s-a format. Ia-o mai usor cu masturbarea, ca nu ai ce scoate la varsta asta.

| doctorandus a răspuns:

Intreaba medicul.

| aXy99 a răspuns:

O fi turbat laughing

In ce consta mai exact operatia de coborare a testiculului? Ce afectiune aveai?

| Anonim3525 a răspuns (pentru aXy99):

Testiculul nu cobora in jos asa ca a trebuit sa-mi faca 2 taieturi, una in locul unde trebuia sa fie si una sub apendic.

| Moon1997 a răspuns:

E de la varsta stai linistit asa lichidul ala albicios inca nu e transformat total in sperma ca sa spun asa. stai linistit in timp va fi totul ok trebuie doar sa te mai dezvolti succes