| costica006 a întrebat:

Salut.Am 15 ani si as vrea sa stiu cand trebuie sa incep viata sexuala? Unii de la mine din cartier au inceput la 14 ani si penisul il au cat il au cei mari adica de la 20 ani

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu exista "Trebuie"! E de preferat sa incepi cand ai, cat de cat, o anumita maturitate si independenta financiara, pentru a putea face fata eventualitatii ca fata iti va spune ca vei fi tata! Altfel de ce trebuie sa faci si tu ce face turma? Comparatiile, in acest domeniu, sunt foarte periculoase, si deloc constructive! Fiecare avem particularitatile noastre, care ne fac Unici! Essential e sa te formezi/modelezi astfel incat, sa fii Ok, si sa poti fi dat exemplu pozitiv si sa fii util si functional si pentru societate, nu doar pentru tine! - liminal, ingust si egoist, ca in tr-o relatie de doar 1/1! Citeste, cultiva-te, instruieste-te si lasa lucrurile sa vina firesc, de la sine, nu "programat" si prematur/fortat, ca sa fii ca si altii! Marimea e un dat genetic, mult mai important e sa stii sa te porti contextual!, adica matur, tandru si preventiv, adica s-o protejezi de riscul imbolnavirii, folosind Prezervativul! Invata mai bine PETTING-ul, si sa fii un exemplu de maniere si igiena: manuala, "locala", si generala! si atunci ai sa fii foarte apreciat!, si ai sa te simti foarte bine! Success!

15 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pai tu iti incepi viata sexuala doar pentru ca si-au inceput-o prietenii tai?
laughinglaughinglaughing lol

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pai tu iti incepi viata sexuala doar pt ca si-au inceput-o prietenii tai?
laughinglaughinglaughing lol

pupimik
| pupimik a răspuns:

Ai rabdare pana simiti tu ca ai gasit fata potrivita. Mai mult ca sigur o parte din prietenii tai din cartier au mintit doar ca sa nu ramana mai prejos decat altii.

Janina
| Janina a răspuns:

Si tu casti gura la tot ce zic aia....doamne cat d naiv esti! laughing

| CrucifiedCountess a răspuns:

In primul rand, viata sexuala se incepe atunci cand TU esti pregatit.Nu fi fraier si nu te lua dupa vecini. ei mai pot minti sa se dea mari si sa te tachineze.
In al doilea rand, nu cred ca daca faci sex mai devreme ai penisul mai mare.il ai sau nu il ai.punct.Nu are legatura cu varsta.

| Notme a răspuns:

Nu te lua dupa ei. Ar trebuii sa iti incepi viata sexuala cand ai o prietena stabila, pentru ca, o sa iti aduci aminte momentul acela toata viata.nu vrei sa fie special? si lasa marimea ca nu aia conteazawinking

| maya_4030 a răspuns:

La varsta ta probabil te gandesti ca deja esti "batran" ca inca n-ai facut-o, probabil asa gandesc si unele fetitze, crezi ca daca incepi acum o sa-ti creasca precum nasul lui pinnochio? nici vorba, sigur ai depasit primul nivel masturbandu-te si acum vrei sa treci la nivelul al doi-lea, nu te grabi ca nu-i clisa sa treacawinking

| ka2 a răspuns:

Nu te lua dupa majoritatea celor ce ti-au raspuns mai sus, mai ales b3auty. Iti spun eu un secret pe care nu vor sa-l recunoasca majoritatea fetelor/baietilor: MARIMEA CONTEAZA! Daca ai cu cine, poti sa incepi, cat despre prietenii tai care o au cat cei de 20 ani, iti spun ceva: N-AU AVUT JUCARII IN COPILARIE!winking (daca nu intelegi, da-mi un mess) Oricum, stai "relax", esti mic pentru a incepe ceva.

| Onutzu a răspuns:

Daca ai cu cine sa ìti incepi viata sexuala pori sa o incepi chiar acum. laughing

| Onutzu a răspuns:

Si faza cu penisul de unde sti cat de mare il au cei de 20 ani?
Cumva va masurati morcovul?

| ingrijitoare a răspuns:

Esti asa de repede interesant? Poate ai vrea ca toata iubirea si sexul sa se consume foarte rapid decat dupa casatorie cand va urma un rapid divort. Fara a mai simti deloc iubirea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-au laudat ei? pune-i sa inchida palma stanga.si unde ajunge degetul inelar atat are penisul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cam cit au penisu' cei de 20 de ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peste 17 ani consider eu.Consider ca un adolescent de 14-15 ani nu este destul de pregatit pentru a incepe. O sa te saturi de viata sexuala asa ca cat mai tarziu. Tu traieste-ti viata ca nu o sa te mai vezi cu copilaria.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vi l-ati masurat reciproc? Cu mana?