| DavidXmm00 a întrebat:

Salut, am 15 ani si candva am iubit o fata extrem de mult. M-am certat cu ea din cauza geloziei, ea avea tot timpul un baiat la prieteni pe Facebook si ii dadea mesaje. Dar ea mi-a explicat, eu nu am crezut-o, m-am despartit de ea. Eram orieteni din clasa 1 a, in a 4a a inceput sa imi placa de ea, in a 5- a si ei de mine, in a 6 ne-am avut bine si in a 7 a ne-am despartit. In a 9 i-am trimis un mesaj ca imi pare rau si chestii, dar ea a zis ca imi mai da o sansa si eu am acceptat-o, am inceput sa vb cu ea, mi-a parut rau ca nu am crezut-o, mi-a spus noapte buna, pa, si eu i-am spus la fel nb, pa, te iubesc, dar cand i-am zis te iubesc, asteptam sa te iubesc din suflet cum faceam de obicei, dar acum zic doar. Nu mai pot sa iubesc sau nu stiu. IMI CER SCUZE DACA AM MAI SCRIS CU GRESELI. Tot acel timp eu am suferit pana in a 9-a, deja eram praf, incercasem cu tot felul de fete, dar nu puteam ca nu aveam acel sentiment sa-i spun te iubesc, i-am dat un sms sa ma pot linisti, ca sa pot gasi pe altcineva, sa pot fi impcacat cu ea, dar nu a mers, degeaba, cred ca ceva in mine nu mai merge, nu pot sa iubesc.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Gelozia reprezinta cea mai grava si perversa "alienatie mintala" care in forma sa grava provoaca doar durere, nefericire si nenorocire in toate cazurile.

| NAT0 a răspuns:

N-are nimic. Poți să fii maxim prieten cu ea, nu împreună. :p
Reorientează-te. Caută o altă fată de care să-ți placă și care să te placă și ea să începi ceva nou.
Iești, distrează-te. Mergi cu colegii tăi la un suc, la o terasă undeva, unde poți să cunoște fete noi, te duci la ele, intri în vorbă cu ele. Te descurci tu. ^^
Succes.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Wow la.15 ani atat de gelos? Dacă nu vei încerca să corectezi acest lucru la tine, nu vei fi fericit și nici persoana de lângă tine.