| xapy a întrebat:

Salut, am 15 ani si cred ca am o mare problema. Imi este cam rusine sa recunosc dar obisnuiesc sa-mi introduc penisul intr-o soseta (a fostei mele prietene) si sa ma masturbez. Credeti ca am o problema? Daca daca cum pot scapa de aceasta rusine. Ajutor dau funda!

Răspuns Câştigător
| lilbb a răspuns:

Asta nu e o problema.E ceva normal la varsta ta.Si eu ii dau prietenului meu de fiecare data sosetele mele imputine sa isi frece puta cu ele.Si ii place mult big grin

| xapy explică (pentru lilbb):

Ms pentru sfat!

| NANANAHehh a răspuns (pentru lilbb):

rolling on the floor)pffff

| salvamarcostinesti a răspuns (pentru NANANAHehh):

Doamneee laughing))) nu am mai auzit asa ceva ce le trec prin cap ba omue laughing))) taie din ea dao draqq. rolling on the floor) bagati-o in fund apoi nu iti mai vine sa bagi penisul nu stiu ce sa zic laughingrolling on the floor)

| xapy explică (pentru salvamarcostinesti):

Am incercat, nu merge sad mersi pentru sfat oricum

| claxxtraxx a răspuns (pentru xapy):

Am avut si eu aceeasi problema ca si tine la 15 ani... ce sa spun... hai sa vb in privat. poate te pot ajuta. e-mail: maxxdjnt@yahoo.com

12 răspunsuri:
| SufletBunDarDegeaba a răspuns:

Cu siguranta nu este ceva normal ceea ce faci si poate iti dai seama.Ca solutii ai putea sa treci peste fosta ta prietena.
Masturbarea excesiva conduce la probleme asa ca poate ar trebui sa te opresti.

| DaRkMist69 a răspuns:

Ehh nu ii asculta pe celalti...fi atent cand vrei sa mai itit bagi treba in soseta gandeste-te la cineva foarte nasol in care nu ti-ai bagao nici o data...sau daca nu gandeste-te la un baiathappy funda?

| YoH22 a răspuns:

Du-te la psihiatru

| JustFloryn a răspuns:

Eu ti-as sugera sa iti tai "dildaul" ca sa nu mai faci asa cevarolling on the floor

| alexandru171 a răspuns:

Nai nici o problema esti ok soseta e devina ca te atrage arunc-o

| Adelina14 a răspuns:

Da desigur este o problema trebuie neaparat sa-ti gasesti o prietena si sa uiti de sosetele fostei ok

| claxxtraxx a răspuns:

Da-mi un e-mail cu mai multe detalii. nu trebuie sa fii rusinos, vreau sa te ajut sa treci peste acest fetish. am avut si eu problema ta. astept. bafta.