Dacă nu tragi pielea înapoi de pe el și să te speli peste tot cu apă caldă și săpun, poți să faci 100 de dușuri. E ca și cum te-ai spăla pe față fără să folosești peria de dinți și să te aștepți să nu îți pută gura!
Nu - săpun normal. Iar chestia aia albă de acolo se cheamă SMEGMĂ și nu, nu e spermă uscată, ci sunt celule epiteliale descuamate care putrezesc acolo. Dacă pielea din zonă nu mai rezistă atacului bacterian, se va irita la rândul ei și te trezești cu o boală care se cheamă balanită și e foarte neplăcută!
Decalotezi penisul si te speli cu săpun si apa, nu te irita. Nu trebuie altceva, doar astea doua. Dispare mirosul dupa dus 80%. Mirosul vine de la mizerii, adică ai ceva alb sub piele care poate fi si spermă uscată. Important e sa ai o igiena xorespunzatoare. bafta
Am de gand sa fac asta in dimineata asta.Chestia este ca nu am mai facut niciodata asta.Cel putin nu cu voia mea.(Acum 3 luni tin minte ca m-am trezit am mers la baie linistit fara nicio problema si...ce sa vezi,pielea era trasă in jos! (si da,am vazut acele chestii albe lipicioase,probabil ca era sperma uscata,nu stiu).M-am speriat pe moment insa am "pus pielea la loc"(nu stiu daca e vreo denumire pentru asta).Am auzit de ceva pielita(ata cica) totusi ce impiedica decalotarea... cum imi dau seama daca o am? Si daca o am,presupun ca doare?
--nu am povestit nimanui,trebuia sa ma eliberez de asta haha,si stiu ca poate parea ciudat, dar mi se pare scarboasa toata chestia asta, sper sa ma obisnuiesc cat mai curand, o sa am nevoie
Ms mult! Asta o sa fie ultima intrebare, promit!