| Petre16alex23 a întrebat:

Salut, am 15 ani și în August plec în tabără! Am dedicat mult timp "sa ma fac frumos"? Am slăbit, am învățat chestii elementare despre fete și cum să mă comport cu ele, etc! Toate acestea au fost făcute deoarece am aflat ca vin multe fete de liceu în aceasta tabara și ma gândeam ca poate am noroc și" se întâmplă ceva ".
Problema este ca vreau sa o fac protejat și îmi e puțin rușine sa iau prezervative de la supermarket, îmi poate spune cineva care a trecut prin asta cum e? Reacția vânzătoarelor? Au râs?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Saiko10 a răspuns:

Te duci, cumperi, te doare in pl de ce zice altcineva.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu râde nimeni, ești un cumpărător oarecare, nu știe nimeni că tu vezi tabăra ca un cuplărai. Unde o să o faci în tabără, că nu dorm fetele singure.

| mihai69 a răspuns:

Comanzi online cu ridicare din easybox.

| alina2k18 a răspuns:

Esti sigur ca vrea sa te fufu cineva?
laughing))

| Silwian a răspuns:

Iti recomand sa nu dai banii pe asa ceva fiindca iti garantez din start ca nu vei avea parte de vreo aventura.~L(())))) Iar daca se va intampla vreo minune stai linitita ca va avea ea prezervative!laughing)

| glasulfilologului a răspuns:

Nu ar trebui sa aibă nici o reacție. Acum poți sa comanzi online, dar dacă îți e jenă sa cumperi un set de prezervative, nu cred ca ești pregătit în totalitate sa iti incepi viata sexuală. Eu zic sa aștepți pana la 17-18 ani.
Acum asta e sfatul meu, decizia iti aparține. Toate cele bune!