| Kamacho a întrebat:

Salut, am 15 ani și in cateva zile ma pregătesc de dezvirginare si as vrea sa stiu ce simte si fata dar ce o sa simt si eu (amândoi suntem virgini)?

Răspuns Câştigător
| Willis a răspuns:

Deci presupunem că ajungeți în fața actului. Este bine fără grabă, chiar dacă sunt emoții mari, dacă nu vă grăbiți și vă stăpâniți pe cât se poate, preludiu decent, nu lungeală, nu de ochii lumii. Pupături, mângâieri, merge și oral reciproc. Apoi când sunteți pregătiți, treceți la acțiune, și o introduci ușor. Tu ca băiat dacă ți se decaloteaza normal, nu vor fi probleme, decât dacă te vei excita mai repede, caz în care poți întrerupe pentru câteva secunde, ca să mai prelungești actul. Deci durere nu prea ar fi pentru băiat. Fata, depinde de la persoană la persoană. Ea va simți puțină durere, dar datorită excitației va trece ușor peste. Așa mi s-a întâmplat și mie. Și nu uita de prezervativ.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa simti durere si probabil o sangerare (hemoragie) ajungi la spital sa te coasa apoi cine stie daca mai intra alta bucata de carne

| Kamacho explică (pentru mgtow):

Ha! Amuzant dar nu prea

| mgtow a răspuns (pentru Kamacho):

A fost una de 14 ani care a sangerat si a iesit pe strada cerand ajutor, noroc cu lumea ca a sunat la ambulanta pentru ca politia nu facea nimic doar se uita

| ania a răspuns:

Aâi mai fericiți dacă ați face sex numai după căsătorie, nu există prezervativ împotriva mustrărilor de conștiință.

| epurasu a răspuns:

Prietene in 18 decembrie ziceai ca la sex te doare capul penisului --ceea ce inseamna ca ai facut sex si acum in 28 decembrie zici ca te pregatesti de sex da amandoi sunteti virgini si ca ce ve- ti simti. Care-i adevarul?!

| Kamacho explică (pentru epurasu):

Adevarul e ca imi e frica pentru ea...

| AdyA1998 a răspuns (pentru epurasu):

Anal

| Violleta2022 a răspuns:

Baiete, la 15 ani nu-i indicat sa aveti sex, ca habar nu aveti ce probleme puteti crea si cat va va afecta viata.
Sunteti amandoi doi copilasi prea mici, pentru a va lua asemenea responsabilitati.
va sfatuiesc sa ramaneti la stadiul de pupat-mangaiat si cand mai cresteti, peste cativa ani, sa ajungeti la sex.

| Emilian65 a răspuns:

La inceputul actului sexual veti avea amandoi dureri usoare dar apoi durerile se vor transforma in placeri de neuitat. Nu uitati de prezervativ, folositi-l pentru protectia voastra.

| ancaval a răspuns:

Nu strica fata, mă fecior, ce-i cu tine?

La 15 ani nu ai alte activități?

| Crina4950 a răspuns:

O să afli la fața locului. Good luck!

| RichardParker a răspuns:

Ai 15 ani, eu zic sa te gandesti mai bine si sa iti vezi de alte treburi mai importante pentru varsta ta.