anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am 15 ani, si ma îngrijorează faptul ca am un penis foarte mic.Are in jur de 6cm in erectie si nu mi-a iesit încă sperma,am par carliontat in jurul lui, testiculele sunt in jur de 2 cm latine si 3-4 lungime, la sub brat am câteva fire de par si la mustata am vreo 3 fire pe o parte si 3 pe cealaltă.am1.60 inaltime, mi-e rusine sa ii zic unuiq dintre parinti.am zis tatălui ca nu mi se ingroasa vocea si ca arat mic dar mi-a zis ca fiecare se dezvolta in felul lui, mi-a fost rusine sa ii zic de problema cu penisul.

3 răspunsuri:
| Nitunitu a răspuns:

Vreau sa iti raspund pentru ca am un prieten care are 25 de ani si un penis mai mic ca al tau. E foarte complexat si trist. Ia-ti mama de mana si mergi la un medic.

Esti inca in crestere si ai toate sansele sa iti creasca pana la o dimensiune normala intre 15 si 20 de cm. Explicai mamei tale de ce e important sa mergi la doctor si asta e pentru ca daca o sa iti ramana mic penisul mai tarziu o sa iti fie greu sa te casatoresti sa sotia ta sa nu te insele. Din pacate se pune mult accent pe sex in era asta si mai putin pe iubire. Bunicii nostri erau invers si anume inainte dragoste si casatorie pana la adanci batraneti si daca nu era ok sexual intre ei nu puneau mare accent pe lucrul acesta.

Sper ca te ajuta raspunsul meu.

| Baldovin_Antonio_1999 a răspuns:

Spre deosebire de celalalt user ce a comentat la intrebarea ta eu chiar te felicit ca ai cerut ajutorul! Daca ce ai zis chiar e adevarat te sfatuiesc serios sa o iei pe mama ta(sugerez mai mult tatal...probabil va intelege mai bine) si sa mergei la urolog! NU e de glumit cu asa ceva!

| azerbajan a răspuns:

Mama ta stie ce faci pe internet, ba vezi-ti de masinute de jocuri, de copii lasa chestiile astea pe la 20 de ani, nu mai sunteti sanatosi astia de 15 ani