| ioanai34 a întrebat:

Am 15 ani și nu mai sunt virgina. Am mancarimi de la un timp,iar iubitul meu mi-a spus ca are ca un fel de iritatie pe capul penisului. Dupa ce mi-a spus asta,am mai facut o odată, dar am mancarimi și imi e frica sa nu patesc ceva grav. Nu vreau sa consult un medic gincolog, mai ales ca parintii mei stiu ca sunt virgina. Ce aș putea sa am și cu ce imi trece cel mai repede? Am vazut mai multe tratamente dar care este cel mai bun?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu sta asa, mergi la medic ca treaba e nasoala ai inbfectie acolo, si greselile se plătesc, asuma ti responsabilitatea si vorbeste ccu mama ta, spune i ca numai esti demult virgină, se va bucura tare.laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medic pentru ca te-a infectat cu o boala cu transmitere sexuala!
Luata din pripa infectia si tratata, te poti vindeca complet, daca nu infectia urca si iti afecteaza aparatul reproducator intern si extern.

| munteanuionvictor a răspuns (pentru Violleta2022):

Așa e. Mergi urgent la doctor până nu avansează boala.

| sofisis a răspuns:

Cel mai probabil este o candida.
Din pacate va trebui sa luati AMANDOI tratament (nu numai pentru candida, orice ati avea va trebui sa va tratati in doi ).
Deci e musai sa ajungeti la un medic.
Altfel, riscati complicatii foarte mari precum disfunctii, sterilitate etc. Nasol adica.

| Ara997 a răspuns:

Era bun daca stateati voi cumintzei.
si el a luat boala de la alta sau tu de la altul sau amandoi si ati facut schimb de stafilococi. si uite asa se umple tara asta de bolnavi.
da la o hepatita sau un hiv nu te gandesti? ca nu toate boalele se vad cu ochiul liber...

| Cannibal a răspuns:

E vorba de o infecție.
In concluzie tot trebuie' sa le spui pătimirilor ca te-ai f***t.